Milyen ipad applet vegyek? Hol erdemes vennem?
Igazabol csak netezni es jegyzetelni kene,na meg hogy tudja youtubon videot nezni.
Sajnos nem ertek az ilyenekhez :(
Ha nem akarsz nagyon sokat rákölteni, akkor: [link]
Vagy ha ezekben nem bízol meg (nyugodtan meg lehet, én is innen rendeltem) akkor rendelj az XMS-ből (xmsapr.com).
Ha nem akarsz bele SIM-kártyát tenni, akkor olyat vegyél, aminél nem írják hogy Wifi+4G, hanem olyat, aminél csak simán az van hogy Wifi. Ezzel wifin tudsz netezni.
Nem írtad hogy iPadet vagy iPad minit szeretnél. Szerintem neked arra amit írtál, elég egy iPad mini. Kisebb, könnyebb. A kijelzője nem retina, de szerintem ez nem nagy gond.
Javaslom, hogy ha teheted, menj el egy Apple viszonteladóhoz, pl. az xms-be / istyle-ba / starking-be, és próbáld ki az iPadeket, nyomkodd pár percig, hasonlítsd össze a minit és a normál iPadet.
XMS: Bp. Duna plázában és Bp. Deák Ferenc utca 23 (Fashion Streeten) van.
StarKing: BP. Aréna Pláza, Allee és Mom parkban található.
iStyle: Bp. Andrássy út, Westend, Mammut, árkád valamint Debrecenben a fórumban is van.
Sok sikert a választáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!