Ricsi1115 kérdése:
Philips 32PFL3158H ma rendeltem ezt a tv-t és az a bajom hogy olyan a tv adás mintha egy mozis filmet néznék lehet a sat egységgel lesz a baj mivel az csak pal 1080i 16:9-es képarányt enged, vagy lehet hogy alapból ilyen felbontású a tv?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 21:42
1/6 A kérdező kommentje:
amit elfelejtettem a tv 1366x768 felbontást tud!
2013. júl. 27. 21:43
2/6 anonim válasza:
A tv full hd és gondolom nem hd-s adást nézel ,csak sima analógot ami normális hogy szarul mutat rajta.
3/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy lcd tévét vettél, mint a vásárlók 99%-a...
A Philips sajna nem nagyon tartozik a megbízható cuccok közé manapság, de a legnagyobb gond, hogy egy lcd-n az analó adások mindig is szarok lesznek!
Nem sokkal többért ha plazma Panasonic-ot vettél volna, semmi ilyen gondod nem lenne.
Erre gondolok:
4/6 belapus válasza:
Esetleg a távirányító "Format" gombjával tudsz váltani a képarányok között.
5/6 A kérdező kommentje:
Format-al csak képarányt tudok állítani attól nem lesz szebb, meg az is lehet a baj hogy nem hdmi kábellel csatlakozik a sat egységbe, + szerintem plazmán se tudnám hd-ba nézni bár nem értek hozzá ( köszi a válaszokat :) )
2013. júl. 28. 11:29
6/6 anonim válasza:
Ha valamit nem tudsz HD-ben nézni plazmán, attól az még tök jó. A Nóta TV is normálisan néz ki... Az lcd-k erre nem jók. A boltban feltuningolt fényerővel HD lemezekkel elhitetik veled, hogy milyen jó a tv. Ami egyébként talán igaz is. Csakhogy a tv adások teljesen mások!!! Ez az átverés. Az én plazmámon nincs ilyen meglepi, mert nem tudtak átverni. Sajnos a legtöbb vevő bemegy a médiamárktba, oszt a legélénkebb képű tévét megveszi. EZ az átverés... Egy ilyen boltban ha találsz esetleg egy plazmát valahol, a legsz@rabbnak fogod látni, mert minden neon világít a boltban (ami otthon nem fog!), az lcd-re meg ráadják a háttérfény erősítő bizbaszokat. Így tényleg úgy látszik, hogy az lcd a király, de otthon NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!