Nekem van egy TP LINK wireless routerem és egy számítógépem. Ha veszek egy wifi adaptert és beüzemelem, akkor az működni fog úgy? Tehát az adapterrel helyettesíthetek egy hálókártyát?
Figyelt kérdés
(Bocsi,ha kicsit bután fogalmaztam nem minden téren vagyok otthon a technikában)2013. júl. 25. 19:03
1/4 anonim válasza:
Gondolom USB-s WiFi adapterre gondolsz. Tökéletesen működik. Ha lehet, ebből is TP-Link-et vegyél. Azzal nem lesz gondod. Laptophoz is jó. Régihez, amelyiknek még nem volt beépített WiFi-je.
2/4 A kérdező kommentje:
Értelek. A laptop miatt lett véve a router,viszont az asztali a lakás másik végében van és a kábel amit vettünk hozzá át kell menjen az egész lakáson...ezért kéne az adapter. Én erre gondoltam amúgy: Adaptor wireless TP-LINK TL-WN721N, USB 2.0
2013. júl. 26. 09:32
3/4 P.O.C. válasza:
Semmiképp nem vennék belépett antennás adaptert! Unokatesómék jártak úgy, hogy ők is belépetett antennásat vettek, és 2 szobával arrébb már alig fogott valamit, folyton szakadozott. Pedig csak 2 db 60 cm -es vályog fal volt közte. Lehoztam nekik az én külső antennás TL-WN722NC -met máris közepes volt a jel ugyan azon a ponton, kíváncsiságból lecsavartam róla a gyárilag mellékelt 4 dBi -s antennát és kapott egy 8 dBi -set, azonnal kiválóra ugrott a jel. +1000 Ft és nem kell azon agyalnod, hogy elég lesz-e, mert ha nem, még akkor is megvan a fejlődés lehetősége.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy igazad van. Bár utánaolvastam annak az adapternek,amit kinéztem és sokan vannak jó véleménnyel róla. Én nem nagyon szeretnék sokat fektetni bele, mert édesanyám nem használja sűrűn az asztalit... Ezért gondoltam erre.
2013. júl. 26. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!