Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyit adnának a méhbe egy...

Mennyit adnának a méhbe egy mobilklímáért?

Figyelt kérdés

Elhalálozott a mobil klímám,a szerelő azt mondta nem éri meg javítani,egyébként se egy mai darab.

Eladni ezt igy nem lehet ezért arra gondoltam hogy elvinném egy méh telepre,akkor legalább valamennyi pénz visszajönne.

Mennyit adnának érte kb? Megérné egyáltalán?

2013. júl. 24. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:

A rezet szereld ki belőle meg az alut ha van benne.

Ha a réz van olyan 4-5 kiló körül akkor megéri leadni pár ezer bejöhet, de ha csak minden vasból néhány kiló összejön nem éri meg, maximum gyűjteni valahol aztán ha összejön nagyobb fém mennyiség ami leadható akkor azt hozzácsapod és ennyi.

Én régen a munkahelyemről mindig hordtam haza a leselejtezett kábeldarabokat, meg az alu lemezeket leselejtezett alkatrészekről. Mivel úgy is kidobta volna a főnököm így mondta hogy vigyem haza nyugodtan azt apránként vittem haza 2-3 naponta egy szatyorral vagy ládával, aztán összegyűlt az évek során aztán kértem kölcsön havertól egy nagy teherautót és összejött egy jelentős összeg igaz hogy hivatalosan adtam le és adóznom kellett de még így is megérte leadni. Fizetés kiegészítésnek tökéletes volt.

2013. júl. 24. 10:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Elektromos készülék: 35 FT/kg

Ha kiszeded belőle a színesfémet és külön mérik, akkor annyival több.

[link]

2013. júl. 24. 10:23
 3/3 A kérdező kommentje:
A radiátorok álltalában réz csőből és alu lamellákból van ugye? Szét lehet szedni ezeket? Mert gondolom ha komplett alu- réz radiátort viszek vissza akkor azt kevesebbért veszik be nem?
2013. júl. 24. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!