Rossz a Facebook chat?
Figyelt kérdés
Jobb sarokban a chat-et így írja: chat ( (11) ). És amikor felnyitom csak azt írja hogy betöltés... de csak tölt és nem csinál semmit akármeddig várok. Mi a baj?2013. júl. 22. 13:09
1/6 anonim válasza:
Nálam működik. Lehet, hogy az interneteléréseddel van probléma, de én egy ccleaner-t is lefuttatnék.
2/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon jól müködika a chat, de többen mondták,hogy nekik nem müködik, nekem megváltozott.rá lehet kattintani?( az irásra)
3/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van lehet ,hogy a nettel van baj csak azt nem értem ,hogy pár napja még jó volt.
2013. júl. 22. 21:06
4/6 anonim válasza:
Próbáld meg a bal felső sarokban az üzeneteket megnyitni.
Ha az sem tölt be, akkor vacakol a neted (vagy elérted az adatkorlátot és nagyon lassú, ha mobilsticked van, akkor vagy lassú, vagy nem nagyon van térerő).
5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet ,hogy a nettel van baj csak azt nem értem ,hogy pár napja még jó volt.
2013. júl. 22. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!