Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SOS! Digi internet (LAN)...

SOS! Digi internet (LAN) megosztása routerrel megoldható? Sűrgős!

Figyelt kérdés

Holnap fogják bekötni hozzánk a Digi kábelnet(LAN) Top netet (80/25mbps). Az lenne a kérdésem, hogy milyen routert vegyek hozzá és modemet(nem adnak hozzá)? A ház 80nm és szeretném ha az egész házban fogható lenne a wifi jel. Vagy kell-e e hozzá modem vagy nem ( nem nagyon értek az ilyen internethez,routerhez:S ). Most t-mobilos mobilnetünk van ahhoz volt egy kis kütyü ami routerként használt.Vagy hogy osszam meg az internetet? 1 telefon és egy notebook lenne rajta+ egy asztali szgép.

Köszi a válaszokat!!

2013. júl. 21. 11:56
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

erről van szó :)

2013. júl. 21. 12:03
 2/10 anonim válasza:
100%
Simán meg lehet osztani, modem nem kell, egy wifi routert kell venni. Ilyen elvárásoknak szerintem bármelyik router megfelel. Olcsón tp-link, ha van rá pár ezressel több, akkor linksys. Szerintem..
2013. júl. 21. 12:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Linksys-t vettem, holnap kötik be,majd kiderül:) köszi a válaszod, ment a zöld kéz:)
2013. júl. 21. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor holnap is várunk vissza, ezúttal router-konfiguráció ügyében :D
2013. júl. 21. 19:54
 5/10 P.O.C. ***** válasza:

Hányszor akarod még ezt a kérdést feltenni?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__46..

2013. júl. 21. 21:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!. Bekötötték az internetet, Linksys E900-as routert vettem, kicsit problémásan, de sikerült "feltelepíteni" és már minden működik. Eddig szerintem jó ez a Digi internet, de 80 megából csak 30-35 van stabilan. hatótávolsága elég jó,11E Ft volt.
2013. júl. 22. 17:00
 7/10 P.O.C. ***** válasza:

Ezért kellett volna azt venni, amit ez előző hasonló kérdésedbe javasoltam, nem pedig saját kútfőből dönteni. Az E900 a Linksys legjobban visszabutított alap router -e. Nézd meg közvetlen kapcsolattal (router nélkül), ha ott hozza a sávszélt, akkor vegyél komolyabb routert.

Nem minden a márka, a teljesítmény és a hardveres felépítés is fontos.

2013. júl. 22. 17:33
 8/10 anonim válasza:

A router szerintem sem volt jó választás. Nem azért mert linksys, hanem mert nagyjából a legolcsóbb linksys.

Egyébként a 30-35Mbit nem feltétlen rossz, hiszen nem tudjuk milyen körülmények között. Wifin jó lehet.

2013. júl. 22. 17:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Követlen kapcsolattal is ugyan azt produkálja mint a másik szobából a telefonról/laptopról wifi-n. Tp-link et vettem volna(16 ezer Ft lett volna) csak mivel már nem volt nekik (ez a 3 antennás, típusát nemtudom, de amit P.O.C ajánlott annak a kisebbik változata). Megkérdeztem egy ottani srácot, hogy nincs-e nekik ilyen router még, ő azt mondta, hogy itt van ez a linksys, ő ezt ajánlja, mert nagyob a hatótávja, hiába van csak 2 beépitett neki, és ez csak 11E Ft, és ugyan azt tudja mint az a tp-link. Ha jól emlékszem akkor ezt a típusú TPlinket vettem volna meg: TP-Link TL-WR941ND. De azért köszi a válaszotokat!
2013. júl. 23. 22:26
 10/10 anonim válasza:

Azt a kérdezőnek és a később érkezőknek is mondom:

Az eladó soha nem azt ajánlja ami neked a legjobb, hanem azt amiből több van raktáron, nagyobb rajta az árrés és/vagy ami az ő kétséges szaktudása szerint a legjobb.

Ezek a legritkább esetben egyeznek meg azzal ami a vevőnek a legjobb.

2013. júl. 24. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!