Kitisztítottam a a gépet de főképp a proci hűtőjét és most nem indul be a gép. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 17:41
1/11 anonim válasza:
Minden csatlakozót visszadugtál? Előfordulhat, hogy valami kimaradt.
Mivel takarítottad?
2/11 A kérdező kommentje:
mindent visszadugtam ,fültisztítóval végigtöröltem. Mellesleg a hűtő rendesen forog ha bekapcsolom a gépet viszont maga a gép nem kapcsolódik be:(
2013. júl. 19. 21:18
3/11 anonim válasza:
Fültisztítóval? Ilyet sem hallottam még, de legalább nem porszívóval estél neki, a porszívócső huzigálása az alaplapon kész gyilkosság. Még a bios sem tölt be? Semmi csipogás?
4/11 A kérdező kommentje:
semmi csipogás semmi nem tölt be , porszívóval próbálkoztam de nem érintettem semmihez mert nem akartam elrontani , mellesleg a fültisztítót olvastam !:)ha bármi is tönkrement benne nem vesztettem semmit mert egy tizenéves gépről van szó :D
2013. júl. 19. 21:32
5/11 A kérdező kommentje:
fülpiszkálóra gondoltam:D egyébként ezen az oldalon a porszívót is javasolják: [link]
2013. júl. 19. 21:39
6/11 A kérdező kommentje:
*akartam
írni
2013. júl. 19. 21:45
7/11 anonim válasza:
Igen, sejtettem hogy fülpiszkáló. De az elég körülményesnek tűnik. A porszívónál ahogy a linkben is írták, az a lényeg hogy fej ne legyen, és lehetőleg ne érjen semmihez (mert sztatikusan feltöltődik). Persze én könnyen beszélek, mert van kompresszorom, meg kifejezetten erre való porecsetem.
Ha el sem akar indulni, nézd át még egyszer a kábeleket, de legalább csipognia kéne, hogy probléma van. Írtad hogy a procihűtő pörög, tehát áramot úgy néz ki kap.
8/11 A kérdező kommentje:
minden kábel rendben azt az egyet amit eltávolítottam visszatettem azon pontos helyére..
2013. júl. 19. 22:25
9/11 anonim válasza:
Akkor csak alaplap hiba lehet. Hogy pontosan mi, azt innen nem lehet megmondani, de ha régi, akkor jó eséllyel kuka az alaplap, esetleg lehet vaterázni egy működőt.
10/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:)) még annyi ,hogy mennyi egy alaplap?
2013. júl. 19. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!