Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Legolcsóbb 32"-os full HDtv?...

Legolcsóbb 32"-os full HDtv? (többi lenn )

Figyelt kérdés

full hd tv-t keresek "82 cm-est" ami max 60-70E ft hol lehetne kapni auchan ,tesco mindenhol 90- felfele vannak márka mind1 csak full hd legyen + 32"-os, vagy ez lehetetlen ? jöhetnek csomagolássérült termékek is ,ha tudtok olyan boltot ahol ennyi

használtat nem akarok venni

válaszokat/segítséget előre is köszönöm

2013. júl. 18. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez 60-70 ért ez sajnos lehetetlen, pedig én is ilyen árba keresek ilyen TV -t :(
2013. júl. 18. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:

igen lehetetlen

mondom elmegyek (tesco auchan) ott biztos van valami azt csak néztem mint a moziba ,hogy mennyibe kerülnek még mindig ezek a tv-k ,ha besz*rik a tv-je valakinek vegyen használt sz*art vagy vegyen fel hitelt ez azért vicc mind1 kaptam most egy kölcsön tv-t ,de ez tényleg vicc hogy hitelt kéne felvenni ,hogy tudjak egy tv-t venni mert azért valljuk be nem 1-2 évre veszi az ember és ha már veszek 1X veszek normálisat és nem 5X valami sz*rt

2013. júl. 20. 15:20
 3/6 A kérdező kommentje:
1 es , ha találnál jöhet a link vagy a bolt neve , ha én találok akkor én is megosztom majd itt
2013. júl. 20. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Oks, kösz, de nekem nem annyira fontos, elvagyok most a HD ready -el. Majd talán jövő karácsonykor. Addigra lehet jönnek ezerrel a UHD -s tévék, azok meg csak lenyomják ezeknek az árait.
2013. júl. 21. 15:50
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

helló találtam tv-t 84.890 Ft 39" 1920 x 1080 pixeles FULL HD csak az a baj ,hogy nem ismerem ezt a Sencor márkát vajon milyen lehet? elég jónak tűnik ára is nagyon jó

te ismered ?

2013. okt. 9. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Sokáig sencor tv -m volt, de az még képcsöves volt. Ez az infók alapján nagyon jó ennyiért, csak a képminőséget az adatokból nem lehet megmondani, csak ha élőbe látom. Valahol meg kellene tekinteni szemeinkkel is.
2013. okt. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!