Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a tablet gondja vagy a...

Ez a tablet gondja vagy a routeré?

Figyelt kérdés
van egy WayteQ -s tabletem.. meg van ugyebár a dlinkes go rt n150 routerem.. tegnap bejött végre a wifi, felraktam tölteni a tabom.. és mikor visszamebntem akkor már nem volt wifi.. bekapcsoltam hogy wifi be.. a tab autómatikusan wifi ki.. most akkor melyiknek van baja? és mit csináljak? légyszi válaszoljatok! SÜRGŐS

2013. júl. 18. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a tabnak.
2013. júl. 19. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem érzékel wifit, akkor se kéne kikapcsolni! Sajnos abba viszont már nem tudok segíteni, hogy mit csinálj, mert én Apple-s vagyok! :s
2013. júl. 19. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Tab hiba.
2013. júl. 19. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
De bizony, van ilyen... :D Tablet kínai? Dobálja a wifit valamiért. Első körben menj a beállításokba, ott a wifi-re, majd jobb felső sarokban a kis "ikonra", ekkor egy lehetőség ugrik elő "speciális" erre bökj, majd itt nézd meg, hogy a "tartsa bekapcsolva a wi-fit alvás közben" lehetőségnél mi van beállítva, itt a mindig-et kell kiválasztani. Ekkor az állandó wifi kapcsolat miatt némileg gyorsabban merül viszont ha visszahívod alvó módból, akkor egyből lesz wifi kapcsolat, nem kezdi azzal, hogy kapcsolódás. Ha kicsit összeszedettebb lenne a rendszer a tableteden, akkor 1-2 mp alatt kacsolódnia kellene ilyenkor, de valamiért nálad ez nem jön létre. Az utóbbira, mikor bekapcsolod a wifit, majd a sz.rházi kikapcsolja egyből "magától" az a megoldás, hogy újraindítod a tabletet.
2013. júl. 20. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Mindigre van allitva neztem. Ertem es ha akkorsem fgujra kapcsolodi akkorbgyari viszaallitas... ma 100℅ra toltottem ugy hgy nem ment el a wifi. Bar ufy hgy kotben filmeztem...
2013. júl. 21. 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értelek... =)

Gyári visszaállítás ezen nem segít. A tablet típusát leírhattad volna, hátha ismert hiba, s van hozzá javított gyári firmware, esetleg felhasználói, ami orvosolja a hibát.

2013. júl. 21. 11:57
 7/8 A kérdező kommentje:
wayteq xtab-70dci
2013. júl. 22. 00:43
 8/8 anonim ***** válasza:
70DCI-nek ezt tudtommal nem lenne szabad csinálni. OK, kínai tablet ez is, csak a wayteq brandeli, viszont a probléma az szoftveres, s abban a wayteq egészen korrektül helyt szokott állni. Javaslom ha van még garancia, vidd vissza szervizbe, esetleg előtt próbáld meg egy másik routerrel, akár ismerősnél esetleg egy hotspotra kapcsolódni nagyobb városban stb, ha ott is fenn áll a jelenség (s gyanítom, hogy igen), akkor vidd vissza a szervizbe. Ha nem garanciális, elég sok wayteq tulaj van ebben a fórumban, itt vázold az esetet, hátha ők ismerik a problémát, s tudnak rá megoldást: [link]
2013. júl. 22. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!