Hány napig tart egy banki átutalás? Úgy értem hogy ha én utaltam át vkinek pénzt akkor az illető mikor kapja meg?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 09:25
1/8 anonim válasza:
Ha ő más banknál van a kb.8 munkanap ha ugyan az a bank mint a tiéd akkor max 1-2 óra.
2/8 anonim válasza:
Még nemzetközi utalásnál is max. 4-5 munkanap.
3/8 anonim válasza:
Ha azonos banknál vagytok,akkor max 4 óra...ha más bank akkor 1-2 munkanap!
4/8 anonim válasza:
Magyarországon belül minden banki átutalásnak 4 órán belül meg kell érkezni akkor is, ha két különböző bankról van szó!
5/8 anonim válasza:
Lehet kérni azonnali átutalást, de azt hiszem, az több pénzbe kerül. Amúgy mostmár pár óra alatt alapból megérkezik, legkésőbb másnapra.
6/8 anonim válasza:
"Magyarországon belül minden banki átutalásnak 4 órán belül meg kell érkezni akkor is, ha két különböző bankról van szó!"
Ha elektronikus indítású utalásról van szó, akkor igen. Ha a bankban ügyintézőnél vagy faxon utalsz, akkor másnapra ér oda. És ez is csak Forint alapú számlák között igaz.
7/8 anonim válasza:
#.1 vagyok.
A #4. válaszolónak igaza van utána néztem.
Mivel mostanában kp-ban kapom a fizumat nem kártyára nem is, gondoltam volna,hogy így lerövidült az átutalási időszak.
kb.5-6 éve még simán volt olyan hogy 5 napnál is többet ültek a bankok a pénzen gondolom a kamatok miatt.
Viszont ez pozitív,hogy így lerövidültek a dolgok.
8/8 anonim válasza:
azonos banknál max 5 perc;idegen bankba,max. 4 ora,takarékszövetkezet-másnap !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!