Itthonról hogyan töltsek pénzt a külföldi telomra? Nem tudnak hívni ha nincs rajta, mert nekem is fizetnem kell a hívásért.
Figyelt kérdés
és egy rakás önéletrajzban a külföldi tel.számom szerepel. de itthon vagyok,a telon meg nincs egység. sms-eket kapok ugyan, de egy munkáltató nem fog sms-ezni...a megismert kinti "barátok" meg nem töltenek rá..2013. júl. 7. 19:09
1/6 anonim válasza:
Milyen szolgáltatónál vagy?
Mindegyik honlapján fent van, hogy külföldről hogy kell feltölteni. Általában SMS útján, vagy utalhatsz is.
2/6 A kérdező kommentje:
"....hogy külföldről hogy kell feltölteni. "
a kérdés: itthonról hogy töltsem fel?
kint úgy szoktam, hogy benzinkút, vagy rossman, kapok egy blokk féle cetlit, azon van egy kódszám beütöm egyéb kódokkal és feltöltve. de ugye itthon nem tudom hogy eleve euroval hogy töltsek telot, mert szerintem a benzinkúton ezek a terminálok (vagy mik) csak forintban számláznak.
utalni nem fogok nincs netes számlám, sőt devizaszámlám sincs alapjáraton :(
2013. júl. 7. 19:41
3/6 A kérdező kommentje:
a honlapot meg nem érteném, de vodafone s mobil
2013. júl. 7. 19:42
4/6 anonim válasza:
Jajjj, te...
Mivel most Magyarországon vagy, a telefonhoz képest "külföldön", nem?
5/6 A kérdező kommentje:
2013. júl. 7. 19:46
6/6 A kérdező kommentje:
igen :) külföldön vagyok tényleg :)
2013. júl. 7. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!