A Quechua zseblámát (tekerős) ha azt tekerem az mennyit tölt?
Tehát van ez a Quechua decathlonban lévő tekerős zseblámpa.
Ha azt tekerem akkor mennyit egyáltalán meddig kell tekerni, hogy xy órát kibírjon?
Kössz!
Ment a zöld!
Ez nem olyan válasz lesz, de ne jelents be! :(
Próbáld ki azt, hogy csavarhúzóval szétpattintod. Ha a nagyobbik lámpád van, akkor azt a gumírozott csíkot oldalra le tudod venni. Alatta lesznek csavarok. Csavard ki. Látsz bent egy akkumulátort. Az akkuról a LED-be vezető kábel pozitív és negatív részére mérj rá egy multiméterrel / voltmérővel és ampermérővel. Meg fogod látni, mennyi fogyaszt. Én így kis motort meg rezonátost meg kis zümmert kötöttem. Tök jó. Ahogy elkezded tölteni, hallani, ahogy emelkedik a feszültség. A te egyenletes tekerésedből az akku csinál egy szép kerek nyitógörbét.
Csináltam, hogy rögtön a dinamóra kötöttem, de az nagyon villogott, meg megálltam pihenni, és abbahagyta a világítást. Vagy teszel a dinamóra egy kondenzátort, és akkor máris nem fog villogni.
Remélem értetted :D
Ha nem, írj.
Tisztelettel: Anonymus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!