Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mire van a ps2-sen 2 darab...

Mire van a ps2-sen 2 darab usb hely? Ha tennék játékot usb-re akkor vinné?

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Arra van a 2db usb hely hogy pendrivet vagy valami usb-s cuccot rádugj...

És ha softmodos a cucc igen

2013. júl. 6. 22:00
 2/9 A kérdező kommentje:
nem softmodos,hanem van hozzá 2 darab swap magic cd-m...úgy mennek a játékok usb-ről ?
2013. júl. 6. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha azal a lemezel hozéférsz mass/ mapához ugy mint a soft mód kártyánál és képes kezelni az elf fájlokat akkor igen megoldható.
2013. júl. 7. 13:29
 4/9 A kérdező kommentje:
próbáltam,beszúrtam egy USB kulcsot de semmi....csak villog és nem mutassa ki...próbáltam rátenni több fájltipust is de nem csinál semmit.
2013. júl. 9. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Üdv ismét ha ezzel a lemezel képes vagy elindítani valamelyik játékot mert ahogy nézem ez valami boot cd akkor ezekkel a játékokkal készíthetnél egy softmódos kártyát amiről képes lenél usb keresztül játszani, filmet nézni .zenét hallgatni stb :

[link]

Ha meg van akkor készithetsz te magad egy kártyát így

ez fat gép de nincs külömbség:

http://www.youtube.com/watch?v=IkexuWtx5gk

Ha ez érdekell akor írj és a progit átküldöm .de a játékot neked kell beszerezni fagy egy meglévö kártyát clonoztok.

2013. júl. 9. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:
igen érdekel,és tudnál segíteni hogyan kell megcsinálni ?vagy tudsz valakit aki megcsinálja nekem a kártyát ?
2013. júl. 9. 21:52
 7/9 A kérdező kommentje:
úgy olvasgatom hogy küldök egy kártyát,megcsinálják,tesztelik,és visszaküldik....én meg fizetek.nekem úgy is jó.
2013. júl. 9. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:
?
2013. júl. 10. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Üdv ez lehet hogy már nem aktuális de tudok kártyát készíteni én nem mennék bele ebbe az elküldöm megcsinálják fizetek témába akkor inkább vatera és onnan egy okosítót kártya.Ha van egy csipes gép az ismerösök közt akkor átküldöm a hozzávalokat ás ti is megcsinálhasátok vagy ha valoban küldeni akkarsz akkor aján lom az xboxklub oldalát azon belül a ps2 topikot ott érdeklödj azok még megbízhatók.
2013. aug. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!