Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért sípol fütyül a szervomot...

Miért sípol fütyül a szervomotor cnc gépemben?

Figyelt kérdés
nagyon idegesítő javítható?

2013. júl. 4. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
milyen gép? melyik szervomotor?minden gépnek van szakszervize ! arra nem gondoltál hogy ki kellene hívni őket?
2013. júl. 4. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Leptetomotor ,nem ? Ezek pwm vezerelt motorok,hallhato hang frekvenciatartomanyu vezerlessel ,ezert hallhatod sipolasnak.
2013. júl. 5. 07:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Nct s a gép és direkt azért kérdem itt mert nem akarok velük vergődni úgyis lese sza rják ja persze biztos kijönnek százezerért és megnyomnak három gombot amitől én nem fogom tudni hogy mi a hiba megoldása és persze a másik motor nem zúg csak az egyik szoval semmi összefüggés hogy tul van hajtva vagy nem mert nem ez a gond de a beállításokba nem tudom mit kell átírni mivel minden az nct kibszott rövidítéseivel van úgy hogy te büdös dolgozó ne értsed csak hallgasd a nyöszörgését és a főnököm is les zarja pont amúgy már cseréltem benne egyszer pont azt a motort ami zúg és akkor is biztos kamuztak valamit az nct sek mert nem a motor volt a hibás hanem a vezérlés ja és a csatlakozó kábel egyik pinje bevolt csúszva az volt a hiba magyarul érintkezési hiba a szervomotor vezetékén pont de ja és bocs hogy most írtam de nem láttam hogy válaszoltak ide csak most vettem észre de nem tudom hogy megoldható e a jelenség bár jó volna ha csak v alami jelszintet kéne átírni csak nem tudom mi a paramétere de állítólag azt kell csak nem tudom aztse hol van a többiek meg les zarják az egész problémát oldjam meg én de közbe naponta ugatnak hogy mér zúg meg mikor elmék akkor direkt lecsapják a vészgombot hogy ne zúgjon én meg indíthatom ujra a gépet ha viszamegyek kicsit idegesítő már ugyhogy ennyi.
2013. júl. 10. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
mit törődsz vele ha a főnöködet sem érdekli? :) majd ha teljesen be sza-rik, kénytelenek lesznek megjavítani.
2013. júl. 11. 21:46
 5/5 anonim válasza:
Ez egy szép hosszú összetett mondat volt...kifáradtam benne rendesen..PONT
2013. júl. 12. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!