Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit huzok fel ebben az oraban?...

Mit huzok fel ebben az oraban? (keppel)

Figyelt kérdés

Vettem egy orat, amit kulccsal lehet felhuzni. Minden oraban es feloraban jelez (cseng). Van ket nyilas az elejen, ott kell felhuzni. Melyik mit huzhat fel? Kulon a nagymutato es kulon a kicsi, vagy esetleg az egyik az ido, a masik pedig a csengo jelzes lenne?Meddig lehet felhuzni, h ne szakitsam meg?Remelem, van itt valaki aki kicsit is ert az orakhoz?

[link]

2009. okt. 16. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyik az óraszerkezet, másik a jelzés lehet.

Mivel rugó, a felhúzás alatt egyre növekvő ellenállást fog kifejteni. Vagyis, ha érzéssel teszed és nem vagy egy Schwarzenegger, akkor húzd addig, amíg nem kell komolyabb erőt kifejtened, ott pedig hagyd abba a felhúzást! (Semmilyen leírást nem kaptál hozzá?)

2009. okt. 16. 14:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Hasznaltam vettem, meg kulcsa sem volt. Azt is utolag szereztem be hozza. Igy nem volt leiras sem. Most tesztelem, es eloszor csak az egyiket huztam fel.Most mukodik az ora is es a csengetes is, bar lehet, h meg volt benne szufla. Probaltam utanna nezni a neten, valoszinuleg 8 napos mehanizmus van benne, utanna ujra fel kell huzni. Gondoltam addig, hatha valaki tud valamit mondani rola kicsit hamarabb.

Jo lenne, ha az lenne amit irtal, mert van egy 10 hos kisbabank es azert ejjelre nem kellene az orat elzarni:-)

2009. okt. 16. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
úgy, ahogy az első írta.
2009. okt. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!