Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Intel Core i7 2670 qm turbo...

Darius1234 kérdése:

Intel Core i7 2670 qm turbo boost?

Figyelt kérdés

Na Sziasztok, a segítségeteket akarom tőletek kérni, ugybe ez a bizonyos processzor alapból 2.2 ghz -n fut. De van ez a turbo boost lehetősége, hogy ezt felhúzhatom akár 3.1 ghzre is. (Mert alapból ez úgy működik hogy ha igényli valami akkor tolja csak fel, csak így amire fel megy addig néha beszaggatnak a játékok meg ilyenek), szóval azt szeretném kérdezni hogy ezt hogy lehet szerkeszteni hogy picivel többel fusson a processzor.

UI.: Tudom utánna olvastam ennek a műveletéhez hogy megfelelő hűtés kell hozzá stb. Erről már gondoskodtam. Csak azt nem találtam hogy hogyan lehet ezt véghez vinni.

Előre is köszönöm a választ!

2013. júl. 3. 16:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!