12 vagyok szeretnék készteni egy elektromos gördeszkát, tudok mindent az elektromosságról, motorokról aksikról, generátorokról, stb. Hogyan szereljem össze és hogyan csatlakoztaasam egy vezérlőegységhez és egy irányitóegységhez?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy viszonylag kicsi táskában elfárő elekromos szerkezetet, ami gyors, erős és jól néz ki. A gördeszka terhelése nem kell, hogy több legyen, mint 80 kg (én pár év múlva, táskával együtt), a hatótávolsága 40 km és a végsebessége 45km/h. Hogyan tudnám ezt elérni???2013. júl. 2. 22:50
1/3 anonim válasza:
Ha mindent tudsz, miért nem tudod összeszerelni?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem újabb kérdéseket várok, hanem válaszokat, meg egy rohadtjó elekro-készletet, hegesztővel, meg a szüleim megbecsülését, hogy én már négy évesen fújtam az ABC-t, meg 2. elemista koromban 7.-es eleminsta diákokkal mentem versenyre, attól még hogy fiatal agyok, nem hülye, mert apám egyetemet fejezett és már proramozásban mindjárt utolérem, matekból a gimis anyag végét tanulgatom, fizikából meg már levan a gond 18 éves koromig... Gondolom, ha lenne egy jó szülőd, aki tiszteli benned a hitet, az akaratot és a logikát, akkor te is gyerekkorodban össze tudtál volna rakni egy 500W-os, 40kg-s, négyaksis, viszonylag nagy hatótávolságú, gyors szerkezetet, ami működik is. De azért kösz, hogy legalább irtál 1. és 2. válaszadó személy.
2013. júl. 3. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!