Gyakorikérdések .hu-n hogyan lehet lemondani a rendelésemet?
Az a helyzet rendeltem egy videokártyát Asus Nvidia GTX650 29000+1800 ft-ért (1800 kiszállítási díj + utánvételi költség)
Le szeretném mondani mivel, beszerzés alatt van, és nem tudom, hogy mennyi idő míg beszerzik +5 munkanap míg kiszállítják. Ezzel nincs bajom csak: Mivel nem tudom mikor hozzák ki ezért inkább le szeretném mondani és egyszerűbben megveszem a darkcompban 31 ezerért most az a +200 ft nem sok. Illetve, ha tudjátok, mennyi idő még átlagosan beszereznek egy videokártyát és nem kell rá még heteket várni (jun 14. én rendeltem meg) akkor azt megírhatnátok. Bár szinte mindennap itthon vagyok, de július környékén nem leszek itthon, és ha akkor hozzák akkor az nem tökéletes időpont nekem. Nos: Hogyan lehet lemondani a megrendelésemet?
Hívd fel őket telefonon,a szabályzatuk lehetővé teszi a lemondást.
"A vásárlónak jogában áll a megrendelését követően, a kiszállítás előtt a vásárlási szándékától elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondását jelezheti e-mailben, telefonon, írásban vagy személyesen."
Ügyfélszolgálat: Bodnár Zoltán
E-mail:
Telefon: +36 30 597 9424 (kedden és pénteken, 13:00 - 19:00 között)
Még most is felhívhatod és megmondja.
Igazábol jött egy e-mail valamilyen Jurcsák tól keresztnevére nememlékszem, hogy
Biztos igényt tart még a megrendelésére? (Mivel elfogyott a raktárból) Vissza írtam, hogy már nem. Szóval elvileg a probléma megoldódott és kösz a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!