Hogyan tudom az RGH-s Xbox-omat internetre csatlakoztatni hogy letöltse rá a borítókat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 13:11
1/13 anonim válasza:
Most hol akadtál el? Szúrd be az internet kábelt vagy wifin keresztül csatlakozz.
2/13 A kérdező kommentje:
wifin keresztül nem tudok csatlakozni mert nem találom meg hol lehet a netkábelt ha beszurom akkor meg nem tölti le már probltam
2013. jún. 25. 00:20
3/13 anonim válasza:
Nyomsz a játékon egy Y -t és rányomsz h refresh artwork 1 percet vársz és ha nem jött be akkor nyomsz a beállításban egy KÉZI frissítést
4/13 A kérdező kommentje:
nem jó vmi ilyesmit dob ki hogy no network
2013. jún. 27. 15:33
5/13 anonim válasza:
Mert nem vagy rákapcsolódva az internetre.
6/13 A kérdező kommentje:
és azt hol lehet mert nem találom sehol wifi-s hálózatom van
2013. jún. 28. 00:16
7/13 anonim válasza:
Ugyan ez a gondo... én sem találom, hogy hol lehet a wifi-t bekapcsolni.
9/13 A kérdező kommentje:
slimem van
2013. szept. 15. 15:06
10/13 anonim válasza:
sziasztok hozz létre egy profilt a xboxban s ugy is kiirja h test connection s ott beállitod ennyi sztem alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!