Melyik vezetéket hova kössem?
Figyelt kérdés
Az asztali számitógép hang-kimeneti részébe egy hosszabitót akarok csinálni a hangszóróhoz.Vettem két jack dugót (az egyik itt mellékelve - ez a "kani" a vezeték másik végén pedig a "szuka" lesz csatlakoztatava)
Az ábra szerinti pólusok melyikére kell forrasztani a vezeték szálakat?)
2009. okt. 13. 14:24
1/5 anonim válasza:
Az ábrán a "2" jelölésű mindeképpen az árnyékolás, ha megfelelő kábeled van akkor az a külső borítása (szoknyája) ami rengeteg apró vékony kábelből áll. A másik kettő a két csatorna jelvivő szála, ha véletlen megcseréled őket akkor sincs gond, max a két hangszórót felcseréled a végén, hogy a sztereo hatást ne rontsd el.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Ha Pesten lax ne kínlóggy...:)
Bp. XIII ker. Lehel u. Dévai u. X LOMEX kft. sok dolog az elektronikához itt a legolcsóbb!!!!
Én is nem régen vettem készre szerelt hosszabbítót 5m.-est 600 ft.-ért! Arrébb 500 méterrel a GÉPHÁZ-ban ugyan ez 2100 ft. :(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnyájatoknak a gyors választ.Az eszközőn átment a hang, sercegés nélkül.A hasznos válaszok jutalma a zöld egyujas.
Üdvözöllek Benneteket!
2009. okt. 13. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!