Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik vezetéket hova kössem?

Melyik vezetéket hova kössem?

Figyelt kérdés

Az asztali számitógép hang-kimeneti részébe egy hosszabitót akarok csinálni a hangszóróhoz.Vettem két jack dugót (az egyik itt mellékelve - ez a "kani" a vezeték másik végén pedig a "szuka" lesz csatlakoztatava)

Az ábra szerinti pólusok melyikére kell forrasztani a vezeték szálakat?)

[link]

2009. okt. 13. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Az ábrán a "2" jelölésű mindeképpen az árnyékolás, ha megfelelő kábeled van akkor az a külső borítása (szoknyája) ami rengeteg apró vékony kábelből áll. A másik kettő a két csatorna jelvivő szála, ha véletlen megcseréled őket akkor sincs gond, max a két hangszórót felcseréled a végén, hogy a sztereo hatást ne rontsd el.
2009. okt. 13. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Az előttem szóló jól mondja. Egyébként itt nézheted meg a csatlakozók bekötését:

[link]

2009. okt. 13. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Ha Pesten lax ne kínlóggy...:)

Bp. XIII ker. Lehel u. Dévai u. X LOMEX kft. sok dolog az elektronikához itt a legolcsóbb!!!!

Én is nem régen vettem készre szerelt hosszabbítót 5m.-est 600 ft.-ért! Arrébb 500 méterrel a GÉPHÁZ-ban ugyan ez 2100 ft. :(

2009. okt. 13. 15:17
 4/5 anonim válasza:
Köszönjük a reklámot...
2009. okt. 13. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindnyájatoknak a gyors választ.Az eszközőn átment a hang, sercegés nélkül.A hasznos válaszok jutalma a zöld egyujas.

Üdvözöllek Benneteket!

2009. okt. 13. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!