de hasonlitsuk össze a titánodad az AKG-vel
AKG adatlap:
Fülhallgató típusa Fülhallgató
Adatátvitel Vezetékes
Min. frekvencia 17 Hz
Max. frekvencia 25000 Hz
Érzékenység 129 dB
Kábelhossz 50 cm
Súly 8 g
High-End minőségű félig nyitott kialakítású fülhallgató. Lanyard design,
szuper basszus,
beépített hangerő szabályozás,
50cm-es vezeték,
Frekvenciaátvitel: 17Hz-25 Khz
Hangnyomás: 129 dB
Impedancia: 17 Ohm
Súly: 5g
KINA BAZÁR_:
Hangszóró átmérő 11 mm
Mágnes típus NdFeb
Frekvencia tartomány 20 Hz - 20 kHz
Impedancia 16 Ohm
Max bemeneti teljesítmény 100 mW
Kábel típus Mic1 mikrofonos kábel
Kábel hossz 1,3 m
Azért van egy kis különbség.. a frekik pl elég durva eltérések
Nem tudom, képek alapján tényleg csak az a része tűnik fémnek, de én úgy tudom elég nagy része abból van. Hangzása meg elég jó, 10k körül az egyik legjobb.
Attól, hogy bírta másfél évig még szar. Nem azért szar, mert hamar meghal (bár azért is, gyakran már 2 hónap után megadják magukat), hanem mert a hangzása hulladék.
Ha neked tetszett a Skullcandy fülesed hangzása, akkor igazából mindegy mit veszel, hisz hallásod egyértelműen nem olyan jó, hogy észrevedd a különbséget két füles között.
mi a ge#inek kérdezel TE agyhalott ha nem fogadod meg mások tanácsát.
akkor tartsd meg magadnak a véleményedet te nyomorult.
ha meg a SC-t akartad promozni akkor rosz lora tettél mert egy 2 pálcás hulladék.
ezenkivül 8000ért már kapsz MÁRKÁS hangszorót. és nem ez ta kinai f@st ami 50ft-ot nem ér 8000ért
Senki sem olyan hülye, hoyg egy 3000 forintos Skullcandy-t egy 20 ezer forintos normális füleshez hasonlítson. A Skullcandy szar, mert ugyanannyi pénzért, amennyiért veszel egy olyan fülhallgatónak álcázott ipari hulladékot, már egy nagyon korrekt hangzású fülhallgatót kapsz.
És miért kellett rögtön ilyen paraszt stílusba írni? Lehet mi válaszolók is írhattunk volna egy kicsit normálisabb hangnembe, de a te stílusodat azért még senki sem közelítette meg ennél a kérdésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!