Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a füles műanyagból van...

Dragneel kérdése:

Ez a füles műanyagból van vagy fémből?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 21. 17:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

de hasonlitsuk össze a titánodad az AKG-vel

AKG adatlap:

Fülhallgató típusa Fülhallgató

Adatátvitel Vezetékes

Min. frekvencia 17 Hz

Max. frekvencia 25000 Hz

Érzékenység 129 dB

Kábelhossz 50 cm

Súly 8 g

High-End minőségű félig nyitott kialakítású fülhallgató. Lanyard design,

szuper basszus,

beépített hangerő szabályozás,

50cm-es vezeték,

Frekvenciaátvitel: 17Hz-25 Khz

Hangnyomás: 129 dB

Impedancia: 17 Ohm

Súly: 5g

KINA BAZÁR_:

Hangszóró átmérő 11 mm

Mágnes típus NdFeb

Frekvencia tartomány 20 Hz - 20 kHz

Impedancia 16 Ohm

Max bemeneti teljesítmény 100 mW

Kábel típus Mic1 mikrofonos kábel

Kábel hossz 1,3 m

Azért van egy kis különbség.. a frekik pl elég durva eltérések

2013. jún. 21. 20:06
 12/22 A kérdező kommentje:
Az a 50 centis vezeték semmi.
2013. jún. 22. 07:50
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, képek alapján tényleg csak az a része tűnik fémnek, de én úgy tudom elég nagy része abból van. Hangzása meg elég jó, 10k körül az egyik legjobb.

Attól, hogy bírta másfél évig még szar. Nem azért szar, mert hamar meghal (bár azért is, gyakran már 2 hónap után megadják magukat), hanem mert a hangzása hulladék.

Ha neked tetszett a Skullcandy fülesed hangzása, akkor igazából mindegy mit veszel, hisz hallásod egyértelműen nem olyan jó, hogy észrevedd a különbséget két füles között.

2013. jún. 22. 11:01
 14/22 anonim ***** válasza:
A skullcandy egy szutyok no hangzású, láma márka.Volt "szerencsém" tapasztalni 2hónapig. Sennheiser,AKG,Sony,JVC EZEK a viszonylag normális márkák :)
2013. jún. 22. 13:39
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát bass*átok meg lehet hogy ti kulák ge*ik vagytok hogy 20ezere vesztek olyan hangásu fülest hogy übereli az enyém akk örülj neki nekem ennyi pénzem nincs ilyen szar*kra.
2013. jún. 22. 19:40
 16/22 anonim ***** válasza:

mi a ge#inek kérdezel TE agyhalott ha nem fogadod meg mások tanácsát.

akkor tartsd meg magadnak a véleményedet te nyomorult.

ha meg a SC-t akartad promozni akkor rosz lora tettél mert egy 2 pálcás hulladék.

ezenkivül 8000ért már kapsz MÁRKÁS hangszorót. és nem ez ta kinai f@st ami 50ft-ot nem ér 8000ért

2013. jún. 22. 20:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Senki sem olyan hülye, hoyg egy 3000 forintos Skullcandy-t egy 20 ezer forintos normális füleshez hasonlítson. A Skullcandy szar, mert ugyanannyi pénzért, amennyiért veszel egy olyan fülhallgatónak álcázott ipari hulladékot, már egy nagyon korrekt hangzású fülhallgatót kapsz.

És miért kellett rögtön ilyen paraszt stílusba írni? Lehet mi válaszolók is írhattunk volna egy kicsit normálisabb hangnembe, de a te stílusodat azért még senki sem közelítette meg ennél a kérdésnél.

2013. jún. 22. 20:46
 18/22 A kérdező kommentje:
Ha jól vettem észre a kötekedést nem én kezdtem, hanem ti, és nem promózni akartam, hanem kikérni mások véleményét is, de már egyből csak a basz*tatás meg a gec*zéss, hogy ilyen sz*r olyan sz*r, szóval ennyit rólatok.
2013. jún. 22. 21:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Abban mi a kötekedés, hogy mindenki elmondta a véleményét róla, és más márkákat sorolt fel , wtf? Sennheiser CX-150 ez kb a "legalja" és sokkal jobb mint a SC. Ja és szerintem csak a kinézete miatt akarod ezt venni...
2013. jún. 23. 12:35
 20/22 A kérdező kommentje:
Van benne valami :)
2013. jún. 23. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!