Miért tölt a számítógép alapállapotban?
Figyelt kérdés
Mikor bebootolt, és benyomott minden szükséges cuccot a rendszerfelállításhoz, mi a retkes fenét tölthet a számítógép? Friss op. rendszer mellett, semmilyen feleslegesen futó program hiányában?2013. jún. 17. 15:42
1/5 anonim válasza:
mert windows...
rendezi a filejaidat. küldi a személyes adataidat neten keesztül az m$-nek stb...
de miért nem nézed meg???????????????????
ctrl ald del... proci használat... ki irja ogy mi használja
2/5 A kérdező kommentje:
Netet is kicsináltam arra az időre. Van ott sok sys, meg minden baromság, nem gondoltam, hogy ezek így lenyomhatják a gépet...
De köszi, elég nyomós indok, hogy "mert windows..." :D
2013. jún. 17. 15:52
3/5 anonim válasza:
Vagy van egy normális vírusirtód, ami mindent átvizsgál, mielőtt futtatni / betöltődni engedné. És ez bizony idő.
4/5 A kérdező kommentje:
Az viszont van... A kis r*hadék. : D Csak fura volt, hogy semmit nem csináltam rajta, és szüntelen villog a led... Köszönöm szépen!
2013. jún. 17. 20:57
5/5 anonim válasza:
Egyszer-készer már nekem is visított a lassú betöltés közben, hogy valami "ajándékcsomagot" fogott meg, még kibontás előtt, azóta elnézem neki a lassúságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!