Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nexus 7 tabletem érintőképerny...

Liuzzi kérdése:

Nexus 7 tabletem érintőképernyője keresztben megrepedt, de a képe sértetlen. Megoldás?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam egy Nexus 7 refourbished tabletet, ma a táskámban volt, amikor ez történt vele. Keresztben van rajta egy repedés, nagyjából ilyesmi: [link]

Kérdésem az lenne, hogy lehet vele csinálni valamit? Mögötte a kép tökéletes, szóval csak az érintő rész sérült. Használható a tablet, csak forgatni kell, mert a repedés két részre osztja a képernyőt, és a kisebbik részén nem érzékel semmit :/. Lehet valamit tenni? Kérlek, segítsetek, nagyon el vagyok keseredve!

2013. jún. 15. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Ki lehet cserélni az érintőképernyőt, de Nexus 7-en ez egybe van ragasztva az üveggel meg nem tudom milyen résszel, szóval otthon nem nagyon tudod megcsinálni, vagy legalábbis mindenképp drága lesz. Talán egy huszast is rá kell áldozni.
2013. jún. 15. 20:18
 2/2 anonim válasza:

Szia, hasonló esetem történt ma reggel, a kutyám leverte az asztalról és keresztbe elfelezte a képernyőt. Egyik felén érzékel, másikon nem.

Én garanciában bízom, hát mégiscsak egy fél méter ha van ez a dohányzóasztal.

2013. júl. 13. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!