Liuzzi kérdése:
Nexus 7 tabletem érintőképernyője keresztben megrepedt, de a képe sértetlen. Megoldás?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy Nexus 7 refourbished tabletet, ma a táskámban volt, amikor ez történt vele. Keresztben van rajta egy repedés, nagyjából ilyesmi: [link]
Kérdésem az lenne, hogy lehet vele csinálni valamit? Mögötte a kép tökéletes, szóval csak az érintő rész sérült. Használható a tablet, csak forgatni kell, mert a repedés két részre osztja a képernyőt, és a kisebbik részén nem érzékel semmit :/. Lehet valamit tenni? Kérlek, segítsetek, nagyon el vagyok keseredve!
2013. jún. 15. 20:16
1/2 anonim válasza:
Ki lehet cserélni az érintőképernyőt, de Nexus 7-en ez egybe van ragasztva az üveggel meg nem tudom milyen résszel, szóval otthon nem nagyon tudod megcsinálni, vagy legalábbis mindenképp drága lesz. Talán egy huszast is rá kell áldozni.
2/2 anonim válasza:
Szia, hasonló esetem történt ma reggel, a kutyám leverte az asztalról és keresztbe elfelezte a képernyőt. Egyik felén érzékel, másikon nem.
Én garanciában bízom, hát mégiscsak egy fél méter ha van ez a dohányzóasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!