BNC-dugót / aljzatot hogyan lehet forrasztani (koax kábel RG58 és RG6)?
Egyszerűen nem értem az egészet, hát hozzá se lehet férni ... mégis hogy szokták ezt forrasztani?
+ mit csináljak hogy ha sikerült valahogy bele erőlködni, akkor ne szakadjon ki könnyen? mert hát most az a kis tüske tartja a meleg eret, de hát az egy vicc, a legkisebb megmozdulásra is kiszakad, nem? ezzel mit szoktatok tenni?
Így néz ki a forrasztható BNC csatlakozó. Csak a meleg pontot kell forrasztani. A testet visszahajtod a szigetelésre, és szépen rányomod a rögzítőt. Utána rátekered a csatlakozóház másik felét és kész is. Így nem fog kiszakadni az biztos. És jól hozzá is lehet férni.
nagyon köszi, de figy a krimpeléshez meg kell valami speckó eszköz, igaz? szóval az a gond, hogy 2-3 BNC miatt most nekem hülyeség lenne azt is venni ...
de majd lefotózom az enyéimet, extra hülyén vannak kiképezve, fogalmam sincs, egyáltalán mi tartja ott a tüskét, na de oksss köszi a linket, ebből rendelek akkor sokat.
hűűűű megnéztem és hatalmas! ilyet még nem is láttam h ráadásul törésgátló, huhh ez azért már nem piskóta.
és a nagyobbikba bele megy a vastagabb, tehát az RG6-os is ugye? (majd próbálom lemérni)
Most lemértem négy különböző rg6-ost, mind a négy átmérője különböző volt. 6.2mm-es, 6.9mm-es, 7mm-es, és 7.25mm-es a legvastagabb. Tehát ezek közül mind belefér a nagyobba.
Az rg58-as kábeleim is lemértem, 5 különböző van itthon, 4.95mm és 5mm között van mind az öt, ez szépen passzol a kisebbikbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!