Lehet kapni ehez a gyártmányhoz+pálkát? Www.Dtelektronik. Sk/kategoria/dielna-pristroje/spajkovacia-technika/spajkovac ia-stanica/analogova-spajkovacia-stanica/
Figyelt kérdés
#pálka
2013. jún. 14. 21:41
1/5 anonim válasza:
Véletlenül nem létezik egy www.častýotazky.sk oldal ? :-) :P
Amúgy pedig a rendes válasz:
Mindent lehet kapni a Fahrenheit 28003 analóg forrasztóállomáshoz
2/5 A kérdező kommentje:
hát nem létezik! :D vagyis akkor lehet kapni hozzá és bevált márka ? nyák panelhez kellene !
2013. jún. 14. 22:23
3/5 anonim válasza:
rossz címet asdtam, bocs, itt a jó:
4/5 anonim válasza:
Sokat elárultál :D
Egy ilyen forrasztópáka általában nyákpanelhez kell.
Bevált márka? Nem tudom, de az azért sokat elmond, hogy csak a páka, trafó nélkül kevesebbe kerül, mint egy normális Weller pákahegy. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam róla.
5/5 A kérdező kommentje:
hát nekem nemkel sok használatra csak hogy menjen és trafó az most hogy van hozzá mert a képen nem látok hozzá !
2013. jún. 15. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!