Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy villanyborotvám de...

Van egy villanyborotvám de nagyon gagyi. Minden villanyborotva ilyen? Ti is jobban szeretitek a hagyományos borotvát?

Figyelt kérdés
nem tudom ti h vagytok vele de nekem nagyon nem jön be a villanyborotva alig akarja levinni a szőrt az arcomról ha még kicsi a szőr azt leviszi de azt is csak nagy nehezen aztán két nap mulva már megint borotválkoznom kell de akkor is csak szenvedek vele ja és minden borotválkozás után 21 orát kell tölteni. na most én ezt ajándékba kaptam ugyhogy nem tom h mennyibe kerülhetett de ha vennék egy drágábbat az jobb lenne? vagy minden villanyborotva ennyire car? nektek mi a véleményetek? én szerintem maradok a hagyomnyos borotváknál. 21F

2013. jún. 11. 09:47
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ha mindenképp villanyborotvát szeretnél, akkor szerintem válasz egy ismertebb márka közül, az árakkal nem vagyok tisztába, mert rég néztem a borotva árakat.

Nekem valahogy a körkéses villanyborotva vált be. Amit belinkeltél ahhoz hasonló volt Braun márkában, drága volt és használhatatlan. Ha jól emlékszem olyan 2007-ben kaptam, és 7-8 ezer forint volt.

Tehát nem mindig a drága a jó!

2013. jún. 11. 10:47
 12/15 anonim válasza:
a kérdésedre válaszolva, nem mindegyik villanyborotva gagyi, meg kell találni a számodra megfelelőt. Csak sajnos nem minden sikerül egyből, sőt másodszorra sem biztos.
2013. jún. 11. 10:49
 13/15 A kérdező kommentje:
hát nem tudom érdemes e ennyi pénzt kiadni villanyborotvára lehet ha vennék egy másikat nekem az se válna be, ugyhogy szerintem maradok a hagyományos borotváknál az legalább gyors jól meg lehet vele borotválkozni és még olcsó is.
2013. jún. 11. 10:56
 14/15 anonim válasza:
ok
2013. jún. 11. 21:35
 15/15 anonim válasza:
rendben.
2013. jún. 11. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!