Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha egy bankkártyát lefagyasztu...

Ha egy bankkártyát lefagyasztunk akkor a mágnescsík károsodik, vagy tönkre megy?

Figyelt kérdés
Most tegyük fel van egy hitelkártyám és egyszerűen hatalmas adósságot csinálok magamnak és hogy ne tudjam használni olyan könnyen, lefagyasztom hogy nehezen férjek hozzá. (Itt most nem a kiegészítés a lényeg hanem a kérdés)
2009. okt. 9. 17:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani hogy úgy értem hogy nem fogom aztán berakom a fagyasztóba hanem egy műanyag tálba arra víz és akkor úgy (nem lefektetve hanem állva lenne a kártya. Így: [link] )
2009. okt. 9. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Hát én nem tudom te hány éves vagy, de ezt azért illik tudni, hogy nem a kártyán van a pénz, hanem a bankszámlán, és a kártya csak egy kulcs az eléréséhez, tehát ha befagyasztod, attól még kikel fizetni a tartozást :)
2009. okt. 9. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

És ezzel mit akarsz elérni? Kb. egy perc alatt forróvízben kiolvasztod.

Mivel sem a mágnescsíkra sem pedig a plasztik kártyára nincs hatással a fagyott víz, így nem igazán lesz semmi baja. Letörlöd, azt mész vele vásárolni, kp-t felvenni...

Az, hogy mennyit költesz és mire az nem a mélyhűtőben dől el, hanem a fejedben. Ha nem akarsz költeni és nincs más megoldás, javaslom a FEJED fagyasztását, nem a hitelkártyádét :) Persze ez csak vicc.

Viszont jó megoldás: vágd ketté a kártyát. Akkor garantáltan nem használod. (Tévedtem: mert dombornyomott kártya esetén neten simán tudod használni.) Ez sem jó megoldás :)

2009. okt. 9. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
bocsi ,rosszul értelmeztem a kérdést, maga a kártya persze lehet hogy használhatatlanná válik, de azt úgy is adnak újat...
2009. okt. 9. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók akik fikáznak. Ha nem buktatok volna meg szövegértésből az általánosban rájönnétek hogy mit írtam: "TEGYÜK FEL!" "(ITT MOST NEM A KIEGÉSZÍTÉS A LÉNYEG HANEM A KÉRDÉS")! Nincs is hitelkártyám, hála égnek tartozásom sincs. Arra voltam kíváncsi hogy a mágnes csík károsodik-e ha fagyott víz (jég, gyengébbek kedvéért) veszi körül.
2009. okt. 9. 18:10
 6/10 A kérdező kommentje:
(ÉS MOST SEM A VÁLASZOK ÉRTELMETLENSÉGÉT FIKÁZTAM MERT AZ UTOLSÓ VÁLASZOLÓ MEGMONDTA HOGY LEHET HOGY KÁROSODIK, LEHET NEM!)
2009. okt. 9. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért jó neked hogy ilyeneket kérdezel?
2009. okt. 11. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:

A hitelkártyán csak addig tudsz adósságot csinálni ameddig a hitelkereted szól ez maximum 300 ezer ft lehet hacsak nem GOLD kártyád van amihez már komoly fedezeteket kér a bank! Annak a maximum felső határa ugy tudom 10 millió ft.

A mágnescsíknak semmi baja sem lesz egyszeri fagyasztástól vízben!

Ha nitrogénben fagyasztod akkor valszeg szétrepedezik..

2009. okt. 11. 18:06
 9/10 A kérdező kommentje:
hát nem nitrogénbe terveztem XDD
2009. okt. 11. 21:34
 10/10 A kérdező kommentje:
meg sehogy se terveztem.. csak kérdem utolsó előtti válaszoló, szerintem erre van ez az oldal.
2009. okt. 11. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!