Hogyan javítsam meg a hangfalam?
Figyelt kérdés
Találtam otthon egy hangfalat, vezérlő egység nélkül (tudjátok amibe a cd is lehet rakni, szóval az nincs meg). Talán 40w-s, csak 2 kábel lóg ki belőle(fekete,piros), hogy tudom szóra bírni?2013. jún. 10. 17:16
1/5 anonim válasza:
Kell egy jelforrás,mondjuk egy dvd lejátszó vagy egy számítógép hangszóró kimenet, azt egy erősítőhöz kell csatlakoztatni, az erősítő kimenetére pedig rákötni a piros fekete hangfalcsatlakozó kábelt.Ideális esetben megszólal a szerkezet.
2/5 anonim válasza:
jav.: számítógép fejhallgató kimenet
3/5 anonim válasza:
Előző jót mondtál a számítógép hangszóró kimenettel és akkor nem kell hozzá sem járulékos cucc. Annyi, hogy a hangszóró kimenet 3.5-es jack dugó, azt a kérdezőnek kell megforrasztani.
4/5 anonim válasza:
ELső vagyok.,szerintem meg nincs hangszóró kimenet egy számítógépen.Lehet azt csinálni hogy egy 3,5-ös jack dugóval rákötsz egy hangfalat ,,de nem tesz jót a gépnek.KÜlönben miért csinálják a pc hangfalakat???
5/5 anonim válasza:
Ha hangkártyán keresztül megy a cucc, akkor néhány wattot tud produkálni ( nem sokat, de tesztelni elég ). Az alaplapra integrált hangcuccok valóban kevesek lehetnek ezekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!