Kikapcsol magától a laptopom! Mitől, és mit lehet vele tenni?
Figyelt kérdés
Acer Aspire 5733 típusú laptopom van, és gyakran lekapcsol.
Általában játékok közben, de renderelés közben is szokott.
Érdekes, hogy pl egy Diablo3, vagy StarCraft2 + Skype együtt szokott menni, és akkor sose szokott, de pl. Firefox + Skype, + Minecraft és már le is kapcsol... Mi lehet a baja, mit lehet tenni? Én a túlmelegedésre gondoltam, de ennyire?
2013. jún. 6. 19:17
2/6 A kérdező kommentje:
És lehet valamit tenni vele? Pl. hallottam iylen külső laptophűtőkről, vagy van valami más megoldás?
2013. jún. 6. 19:22
4/6 anonim válasza:
Egy alapos takarítással kéne kezdeni. A por nagyon gátolja a hűtést. nézz meg a youtubon néhány videót és hajrá.
5/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg az, kb 1 éve lett véve, és még sose lett takarítva... Egyébként a laptop hűtőkről mit gondoltok?
2013. jún. 6. 19:30
6/6 anonim válasza:
Nem kell hűtó,ha tiszta a belseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!