Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen egyszerű gépet ajánloto...

Milyen egyszerű gépet ajánlotok amivel el lehet kezdeni fotózni hobbiból?

Figyelt kérdés
Szeretnék hobbiból fotózni természetet, állatokat, ilyen hangulatos képeket. Valami olyat ami nem nagyon drága de mégis jó, mert már van egy telefonom aminek 5 mp-es kamerája van (azt sem tudom ez mennyire jó). Még egy kérdés: honnan lehet tanulni a fotózást (könyv, netes oldalak)?
2009. okt. 7. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Tanulásra vannak tanfolyamok, ahol általában adnak gépeket(nagyon-nagyon drága gépek, és nagyon profik), aztán, ha kijártad a tanfolyamot, akkor eldöntöd, hogy milyen gép a jó. Ha most veszel valamit sok pénzért, és kiderül, hogy a fotózáshoz az nagyon nem jó, akkor az kidobott pénz.

Tanfolyamokról nézz körbe itt(szerintem még nem késted le, max elkéred az anyagot):

[link]

Remélem segítettem.

További szép napot.

2009. okt. 7. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!