Hol lehet Sony fejhallgatót venni garancialevéllel?
A Media Marktban vettem és amúgy elégedett voltam vele, de kábé háromnegyed évet bírt. Szerintem nem adtak hozzá garancialevelet, régen vettem már, de most is csak a használatiutasítását találtam meg. Ez milyen már? De igazam van, nem? Nem adnak hozzá, ugye? Ez egy drágább fajta volt, olyan amilyenen van fülvédő. A szervízben meg azt mondták, hogy ezt csak cserélik garancialevéllel, de nem lehet javítani, amiben én kételkednék amúgy (mert csak a egyik füle nem szól), de szimpatikus volt a pasi, aki mondta.
Elég ideges vagyok, hogy újat kell vennem. VAgy tud valaki olyan helyet, ahol biztos adnak rá (nem muszáj sony végülis) garanciát Budapesten?
Bármelyik Média Marktba beviheted, a blokkod legyen meg, mert anélkül szóba sem állnak Veled. Sajnos a gyártó nem mindig teszi bele a dobozba a garilevelet, így azt a vevőszolin tudod elkérni. Amennyiben a csomagoláson nincs feltüntetve gariidő, abban az esetben mindig 1 év a jótállás. Melyik Médiában vetted?
Amúgy mivel garis, így a vevőszolin átveszik, és választhatsz helyette másikat, vagy akár más típust, vagy márkát is. Az ára ne legyen kevesebb, mint amennyiért vetted, mert pénz visszaadás nincs. Akkor ha nem találsz megfelelőt helyette, akkor kérjél ajándékkártyát, amire az összeget felviszik és korlátlan ideig levásárolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!