Milyen laptopot tudtok ajánlani? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szeptembertől egyetemre megyek (ha minden jól megy) és szükségem lenne egy laptop-ra.Netezésre,filmnézésre, ppt és word dokumentumok készítésére használnám.Olyan kellene,ami kitart nekem amíg egyetemre járok. A felső határ 120ezer forint.Tudnátok nekem konkrét modelleket ajánlani??2013. máj. 29. 19:31
2/5 anonim válasza:
Szerintem, ha megbízható és jó minőségű laptopot szeretnél, akkor ASUS-t vegyél!
3/5 anonim válasza:
a 120ezres kategóriában jobb az Asust elkerülni, mert nem bírná ki az egyetemi éveket
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség, nem tudom honnan veszed ezt!
Nekem már 2,5 éve ilyen gépem van és semmi gond nincs vele!
Ha neked volt ilyen géped és nem voltál vele megelégedve, azért volt így, mert nem használtad megfelelően... ennyi...
5/5 anonim válasza:
a szervízekben ilyen gépek és Acerek vannak.
Nekem egy régi Hp laptopom van.
Ha vigyázol rá , ha nem , a zsanérjai könnyen törnek, a műtésük is gyenge, az anyagminőségük is.
Neked 2.5éve tart, mert szerencséd van , a legtöbb X szériás Asus vacak, régebben a K szériával is probléma volt, és nem javították azóta sem a konstrukciós hibákat.
Az a két gép amikor linkeltem azokkal nincs ilyen probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!