Elromlott az alaplapba integrált hangkártyám. Milyet vegyek?
Szóval egy MSI G43M2-es alaplapom van, de csak az egyik hangszóróm ad ki rendes hangot, a másik recsegve egy keveset. (próbáltam más hangszórókkal, ugyan úgy maradt a probléma) Úgy döntöttem, hogy vennék egy USB-s hangkártyát, mivel az alaplapra már nem fér semmi a videókártyámtól, ami konkrétan mindenre rálóg.. Nem tudom milyet érdemes, egy mélynyomóval és két hangfallal használnám.
Nézegettem hangkártyákat.. 20-30 tól ajánlottak.. mi van?? Nekem tökéletesen megfelelt az a minőség is amit ez az alaplap tudott.. ennyi erővel vehetnék egy új alaplapot, amire szintén nem akarok annyit költeni. A kérdés tehát a következő. Mi az az árkategória és esetleg konkrétan melyik az az USB-s hangkártya ami nekem megfelelne a megszokott(!) zenehallgatási célra.
"mivel az alaplapra már nem fér semmi a videókártyámtól, ami konkrétan mindenre rálóg.."
ekkor ez most integrált vagy sem?
Ha később sem akarsz térhangzást akkor a legolcsóbb USB hangkártya is jó lesz neked (~1000 Ft).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!