Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Logitech x230, vagy logitech...

Logitech x230, vagy logitech x530?

Figyelt kérdés
Nekem most Logitech x230-om van. Nagyon szeretem a hangzását, sokat hallgatok zenét rajta, de játékok miatt szeretnék venni egy 5.1-es hangfalat (x530). A kérdésem az lenne, hogy ennek az 5.1-es cuccnak milyen a hangzása, szól-e rajta olyan jól zene, mint az x230-on, és hogy van-e olyan mélye.

2013. máj. 27. 16:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Sehol nem találok róluk részletesebb leírást azon kívül, hogy xy Wattos meg 5.1 :c

Ilyeneknek pedig, hogy Watt NE DŐLJ BE....ne vegyél meg egy olyan cuccot aminek több wattja van és nem tudsz róla semmi mást.

Szerintem, ha komolyabb rendszert akarsz akkor szánj rá nagyobb összeget és vegyél márkásat...nemhiába nem írták ki a részletes specifikációkat!

Annyit mondok: parasztvakítás

Szerintem jó az ami most van Neked, nem tudja kihasználni az összes játék az 5.1-et :D

2013. máj. 27. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!