Hogyan kell üzemképessé tenni a wifi routert?
A fajtája: TL-wr740N
Már mindenhogy próbáltam:
Megpróbáltam CD-jét feltenni és úgy üzembe hozni.
Sikerült is rá is tudtam csatlakozni de net nem volt.
Azt írja az IP-címét be kell írni a címsorba de az írja hogy "ez a weboldal nem elérhető"
Egyébként a netet a kék(wan) részébe dugtam a másik kábellel meg a gépet kötöttem össze a routerrel.
Nagyon sürgős lenne.
Szia!
192.168.1.1 az ip?
Ha nem lép be az admin felületre akkor a routeren keresd meg a reset gombot-indísd ujra...utána is probálj belépni(internet explorer)
szia
igen ezt az IP-t írja.
A reset gombot 20mp-ig tartsam nyomva?
A TL-wr740N -nek főleg az újabb hardver verzióknak, 192.168.0.1 az alapértelmezett IP -je.
Amúgy start --> Futtatás (vagy Microsoft embléma + R a billentyűzeten) Beírod: cmd --> OK
Beírod: ipconfig
entert ütsz, és az alapértelmezett átjáró lesz a router IP címe.
Itt egy elég jó kis leírás, pont ehhez a típushoz készült:
Ilyen bonyolult beállítani egy routert?
Amit belinkeltél mind, az mind kell hozzá?
Mind nem. Csak a netet kell belőni és a Wi-Fi -t. Kb. 10 perc az egész. A több funkciót vagy csak a későbbiekben vagy sose fogod használni.
Olvasgasd szépen, ha valami nem megy, vagy nem érted írj!
Ugyan az a hiba.
Az első lépésektől kezdtem de amikor elérek oda hogy írjam be a címsorba az IP-t akkor nem jön be semmi csak a nincs hálózat felirat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!