Az öcsém nézett egy vidót hogy hogyan tudja a jelszómat módostani a gépemen a felhasználóit. Sikerült nek visont elfelejtette . Hoyan tudom megnézni a jelszót vagy vmi mert rajta van a házidolgozatom és baromi pipa vagyok rá!?
1:Gondolom rendszergazda fiókkal senki nem tud bejelentkezni hogy módosítani lehessen?
-Hány rendszergazda fiók volt a gépen?
-hiren's boot cd-vel feltörhető lehet.
-van olyan pici pendriveról futtatható linux, amivel törölni lehet a rendszergazda jelszavát
most a neve nem jut agyamba
2. vagyok
ha nem jön össze a feltörés, akkor a pendriveról bootolható linuxxal le tudod menteni a fontosabb fájlokat(pl. házidoga) a pendrivera, és akkor megy a reinstall a pc-re.
ahhoz, hogy pendriveról bootolható linuxot csinálj, kelleni fog egy másik gép ideiglenesen, de ez nem jelenthet gondot. ezen az oldalon mindent leír a telepítés nélkül futtatható linuxról: [link]
az ubuntut innen töltheted le: [link] itt válaszd a desktop majd az ubuntu 13.04-et és a 32 bites verziót töltsd le. ha más nem, az öcséd biztos meg tudja csinálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!