Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megnézni, hogy...

Hogyan tudnám megnézni, hogy éppen hány decibellel hallgatom a zenét?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
van ilyen symbianos telora valo progi nem tom h. honana lehet leszedni, meg am az erősítő hátán is ott van, ha valaki tud valami progit azengem is érdekel, de én csak a telosat ismrem
2009. okt. 4. 11:30
 2/3 A kérdező kommentje:
igazából csak azért érdekel,hogy van-e ilyen program, mert állandóan füles van a fülemben és azért úgy gondolom még szükségem lesz a hallásomra,viszont a zenét meg egyszerűen nem tudom mellőzni :D
2009. okt. 4. 11:36
 3/3 anonim válasza:
Hallottam hogy 110 decibel a fájdalomküszöbünk és a heccetek meg a füllhalgatók olyan 70 decibellel szólnak de van amegyik 100 tudom hihetetlen de nagyon káros!!!!!
2010. ápr. 25. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!