Kindle-n vagy más e-bookon lehet olvasni olyan könyvet ami a gépemen van, én töltöttem le?
Ha én letöltök a netről ingyen egy könyvet, mondjuk pdf formátumban akkor azt rá tudom tenni az e-bookra?
Melyikre lehet, melyikre nem?
Melyiket érdemes megvenni?
Vannak olyan programok is amikkel lehet konvertálni? Azzal is működik?
Más e-bookoknál is ugyanezt kell csinálni?
Melyik a legjobb?
Gyakorlatilag bármelyik olvasóval szinte bármilyen formátumot el tudsz olvasni, amit meg nem az convertálod kb. 1 perc. A kindle-nek van olyan szolgáltatása, hogy e-mailben elküldöd a regisztrált email címedre és ő a legjobb formátumban (amit ő kezel) visszaküldi az olvasódra, amit akkor kapsz meg, ha Wifi közelben vagy (ha úgy is küldöd k. 2-3 perc múlva jön vissza). Tökéletes, én így csinálom. Amennyiben nem így akarod, akkor a számítópéphez csatlakoztatod az olvasót és egyszerűen átmásolod rá a könyveket, csak ekkor nem biztos, hogy mind tökéletes minőségű lesz.
Nekm Kindle Paperwhite van, nagyon meg vagyok vele elégedve, ha neked nem kell, hogy eset is tudj lekapcsolt villanynál is olvasni, akkor vedd az olcsóbb Kindle 5-öt.
A többi olvasó is lehet jó, de én ezt a kettőt ismerem közelebbről, szerintem nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!