Milyen tabletet vegyek?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam sok félén a navon platinum 10,1"-en és a prestigo multipad 8"duo-n is de sok féle van még.Ti mit ajánlanátok vagy mi a véleményetek azokról amiket néztem?Amire kellene játékok és netezés,az árát kb 40000Ft körülire hondoltam.2013. máj. 22. 09:06
1/10 anonim válasza:
Wayteq xTab 70dci vagy Concorde Tab Speed, más nem jöhet szóba.
2/10 anonim válasza:
Samsungot!!
Abból..hát én a GALAXY TAB ajánlom de az elég drága!!!!!
5/10 anonim válasza:
Nekem Navon Platinum Exlorer van és szerintem nagyon jó.Bár az aksija kicsit hamar lemerül de azon kívül szerintem tökéletes.
6/10 anonim válasza:
a prestigio egész jó. De az Asus Google Nexus lenne a legjobb netre és játékra, az ára is tökéletes(50.000 ft a 8gb-os)
7/10 anonim válasza:
Acer Iconia B1 et vegyél az áza 40 ezer forint.
8/10 aHermann válasza:
Szánj rá még egy tízest és vegyél egy Nexus 7-est (8GB)! Azzal nem fogsz csalódni. A korábban felsoroltak nem fogják vinni a komolyabb játékokat, igaz a 8GB-os Nexusra sem sok fér azokból rá, de hát egyszerre nem is kell 50-et tartani rajta.
9/10 aHermann válasza:
Most látom, hogy feljebb boti.nexus7 is ezt javasolta, nevéből adódóan is. :-)
10/10 A kérdező kommentje:
A google nexus 7" tök jó az tetszik de még meggondolom.Azért kösz mindenkitől a válaszokat.
2013. máj. 28. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!