Rejtélyes tévé csatorna megjelenés?
Talán tud valaki okos tanácsot adni...-előre is köszönöm.
Pontokba szedem a"dolgot".
1. Hagyományos tévénk van-3 db.
2. A UPC-nél vagyunk szerződésben.
3. Az egyik(fő)tévén analóg és digitális vétel van(utóbbinál ugye a doboz...)míg a másik kettőnél analóg vétel.
4. Az analóg vételnél korábban(mindhárom tévénél)a Film+ úgy jelent meg hogy alul és felül egy-egy fekete csíkkal-tehát szélesvásznon.
5. Mostanában pedig úgy hogy kivan töltve a képernyő teljesen...de ez nem nagyon jó mert a kép ezáltal elnyújtott függőleges irányban.
6. Mindhárom tévénél...csak a Film + és egyik tv-nél sem babrált el senki semmit.
Megjavul magától vagy "sírjak"a szolgáltatónál?
Köszönettel
Addig volt 16:9 amíg a két csík volt látható. Most 4:3-ban adják a Film +-t(hiszen ezért tölti ki a képernyőt)de ez a mód hibás.
Azt nem értem, hogy miért váltottak 16:9-röl 4:3-ra ami hibás megjelenítést eredményez.
És csak a Film +-nál...
Állítani nincs mt mert mindhárom tévénél ilyen.
Ja tényleg forditva irtam. :)
De a reklamálás felesleges.
Felesleges?
Szerintem pedig nem mert korábban jó volt a csatorna vétele(láthatósága)-szoktuk nézni is(szeretjük a Film + kínálatát)de a csekk ugyannyi...
Fizetünk a szolgáltatásért úgyhogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!