PS3 vagy XBOX360?

Figyelt kérdés
Melyiket lenne érdemesebb vennem mert nemtudok dönteni?Mert a barátaimnak xboxuk van de arra nincs annyi GTA.Mert nekem igazából csak a GTA-kért kéne viszont az xbox kontrollere könnyeb kezelni nemtom mennyire kényelmetlen a PS3-as eddig csak fifáztam de csak ps2-n és nemtom h 1 gta-nál melyiknél a könnyebb.És mit jelent az hogy a GTA IV támogatja az Xbox kontrollert?És mobilnetem van pedig PS3hoz vetékes kellene de xboxhoz lehet venni LIVE-ot,Ps3-hoz nem lehet ilyet venni?

2013. máj. 10. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy regényt irsz használd a keresőt!
2013. máj. 10. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Amilyen hülye, kizártnak tartom hogy képes legyen keresőt használni...

Miért ne lenne több gta ps3 -ra?! Ezekre a konzolokra egy jelent meg, a gta 4 és valamikor ősszel a gta 5 fog.

"GTA IV támogatja az Xbox kontrollert?" Azt látom, hogy nehezedre esik használni a helyesírás ellenőrzőt, és még egy nyamvadt space -t se tudsz lenyomni, a fogalmazásod meg egy förmedvény, de hogy egy ilyen egyszerű mondatot sem vagy képes értelmezni?! Jézusom! És ti fogjátok nekem a nyugdíjamat keresni?! Inkább a halál.

Mobilnetet pedig sem a ps sem az xbox nem támogatja. A live pedig egy internetes szolgáltatás, nem pedig net előfizetés. Bár szerintem neked hiába írom...

Bárcsak meghalna az, ki hülye...

2013. máj. 10. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs, "Miért ne lenne több gta ps3 -ra?! " helyett, Miért lenne több gta ps3 -ra?! -akart lenni.
2013. máj. 10. 16:44
 4/6 A kérdező kommentje:
te idótag**i azér itt rakom fel a kérdést mer minden fasságot mondanak mindenütt itt meg kérdést kell feltenni és ez nem nyelvtan óra rugnálak fel.és több gta van ps3-ra te bu*zi mert van a PSnetwork te zsidógyerek és ott van a VCS meg a LCS és azok csak ps-re vannak és azokkal még nem jáccotam de ha ,,nem használod a keresőőőt" ,meg tom h mi az az xbox live hülyegyerek te ezt honnan a rákból szeded h nemtom és húú már megint verset írok
2013. máj. 10. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Annyira segítenék, ha nem lennél ilyen buta.
2013. máj. 11. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:

A "te" mivel mondatkezdő szó, nagybetűvel kell kezdeni, + jobban is esne, megtisztelőbb így olvasni.

"idótag**i" pedig 2 szó.

"mer" helyett légyszíves használd a "mert" szót.

"fasságot" -ból pedig kihagytál egy "z" betűt.

"fel.és" a mondat után pont van, az eddig oké, de nem tudom tudod e, hogy után nyomni kell egy üres helyett (tudod az a nagy és hosszú gomb, amelyiket nem használod!). És a mondatokat még mindig nagy kezdőbetűvel kezdjük!

"bu*zi " -kérlek ne vedd bele a beszélgetésbe a nemi identitásomat, főleg, ha azt sem tudod kivagyok.

"mert van a PSnetwork" igen, van. Xbox live is van.

"zsidógyerek" a vallásomat ne hozd fel, és egyébként is, 2 szó.

"ott van a VCS meg a LCS" A vcs psp -re jelent meg, és az lcs úgyszintén.

"jáccotam" ezt hogy tudod így leírni?!

",,nem használod a keresőőőt"" a "keresőőőt" 1db "ő" -vel kell írni!

" ,meg tom h" a veszőt rossz helyre raktad, olyan szó hogy "tom" nincs, csak amerikai név van. A "h" pedig nem szó, hanem betű, így nem értem mit keres a mondatodban.

"hülyegyerek" megint csak 2 szó. Ha bárkit megkérdeznél, hogy ki a hülye, Én vagy Te, 100% -ban azt mondanák, hogy Te. Azt meg honnan vetted, már harmadszorra, hogy gyerek vagyok?

"te ezt honnan a rákból szeded" rák? Milyen rák? Hol van rák?

"h" megint itt van ez a számodra szót, számomra egy betűt jelentő valami. Vagy mikor ezt leírod, közben kifújod a levegőt?

"nemtom" 2 szó, és a tom még mindig csak egy név.

"húú már megint verset írok" ezzel vitatkoznék, mivel ez közelében sincs egy versnek. Amúgy meg, mondat végén pont van.

2013. máj. 11. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!