PS3 vagy XBOX360?
Amilyen hülye, kizártnak tartom hogy képes legyen keresőt használni...
Miért ne lenne több gta ps3 -ra?! Ezekre a konzolokra egy jelent meg, a gta 4 és valamikor ősszel a gta 5 fog.
"GTA IV támogatja az Xbox kontrollert?" Azt látom, hogy nehezedre esik használni a helyesírás ellenőrzőt, és még egy nyamvadt space -t se tudsz lenyomni, a fogalmazásod meg egy förmedvény, de hogy egy ilyen egyszerű mondatot sem vagy képes értelmezni?! Jézusom! És ti fogjátok nekem a nyugdíjamat keresni?! Inkább a halál.
Mobilnetet pedig sem a ps sem az xbox nem támogatja. A live pedig egy internetes szolgáltatás, nem pedig net előfizetés. Bár szerintem neked hiába írom...
Bárcsak meghalna az, ki hülye...
A "te" mivel mondatkezdő szó, nagybetűvel kell kezdeni, + jobban is esne, megtisztelőbb így olvasni.
"idótag**i" pedig 2 szó.
"mer" helyett légyszíves használd a "mert" szót.
"fasságot" -ból pedig kihagytál egy "z" betűt.
"fel.és" a mondat után pont van, az eddig oké, de nem tudom tudod e, hogy után nyomni kell egy üres helyett (tudod az a nagy és hosszú gomb, amelyiket nem használod!). És a mondatokat még mindig nagy kezdőbetűvel kezdjük!
"bu*zi " -kérlek ne vedd bele a beszélgetésbe a nemi identitásomat, főleg, ha azt sem tudod kivagyok.
"mert van a PSnetwork" igen, van. Xbox live is van.
"zsidógyerek" a vallásomat ne hozd fel, és egyébként is, 2 szó.
"ott van a VCS meg a LCS" A vcs psp -re jelent meg, és az lcs úgyszintén.
"jáccotam" ezt hogy tudod így leírni?!
",,nem használod a keresőőőt"" a "keresőőőt" 1db "ő" -vel kell írni!
" ,meg tom h" a veszőt rossz helyre raktad, olyan szó hogy "tom" nincs, csak amerikai név van. A "h" pedig nem szó, hanem betű, így nem értem mit keres a mondatodban.
"hülyegyerek" megint csak 2 szó. Ha bárkit megkérdeznél, hogy ki a hülye, Én vagy Te, 100% -ban azt mondanák, hogy Te. Azt meg honnan vetted, már harmadszorra, hogy gyerek vagyok?
"te ezt honnan a rákból szeded" rák? Milyen rák? Hol van rák?
"h" megint itt van ez a számodra szót, számomra egy betűt jelentő valami. Vagy mikor ezt leírod, közben kifújod a levegőt?
"nemtom" 2 szó, és a tom még mindig csak egy név.
"húú már megint verset írok" ezzel vitatkoznék, mivel ez közelében sincs egy versnek. Amúgy meg, mondat végén pont van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!