Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Csak szerintem nagyon drágák...

Csak szerintem nagyon drágák az apple termékek, egyáltalán miért pont ezt veszik meg?

Figyelt kérdés
Néztem valahol hogy pl.: egy ipod aminek még kijelzője sincs, 2G az egész tizenvalahány-ezer Ft, amíg ennyiért már egy jobb philips mp3-at is vehetnék. Iphone-nokról meg ne is beszéljünk kb a telefon kerül 50000 ft-ba plusz 100000 a neve. Nem is érem miért veszik meg.

2013. máj. 8. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó minőségűek valóban de elég nagy túláruk van. De Amerikában bőven van rá pénz és megveszik mert ott nagy divat az ha valakinek a legújabb van. Ez itthon is terjed. Tényleg jó cuccok csak nem átlag magyarnak. Pl egy iphone legyártási költsége kb 40-50 000ft szóval 4x áron árulják míg a többi gyártó csak kb 2-2,5x áron.
2013. máj. 8. 21:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam én is hogy nem valami rossz minőség, csak az ára drága.
2013. máj. 8. 21:24
 3/5 csempéző vizipisztoy ***** válasza:
74%

Nincsen túlárazva. A minőségnek ára van.

Az "átlag magyarnak" nincs szüksége az iphone tudására, mert nem tudja kihasználni a lehetőségeit.

2013. máj. 8. 21:39
 4/5 A kérdező kommentje:
amúgy mennyivel tud kb többet mint egy sima okos-telefon?
2013. máj. 9. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Az árakról annyit,hogy a Galaxy S4 drágább,mint az iPhone. De ezeken kár görcsölni,hogy miért veszik meg. Akinek drága az nem veszi meg,akinek kell és ki tudja fizetni,az megveszi. Ennyire egyszerű.
2013. máj. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!