Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek az xbox vagy egy...

Szerintetek az xbox vagy egy jó pc jobb?

Figyelt kérdés
érvek és ellenérvek is jöhetnek
2013. máj. 7. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:

PC.

Ha PS3 vs PC lett volna a kérdés akkor valószínűleg PS3-at mondom, az exkluzívjai miatt, de Xbox-ra szinte egyáltalán nincs exkluzív (vagyis csak nagyon kevés), ha meg már ugyanaz megjelenik mindkettőre, akkor inkább PC-n játszanám végig.

2013. máj. 7. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Konzol játékra mindig jobb lesz. Ha például 2007ben vettél egy xbox 360at azzal a mai játékokkal is tudsz simán játszani,de ha egy akkori pcn szeretnél akkor súlyos tizezreket kéne ráköltened hogy vigye a mai játékokat.
2013. máj. 7. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
majd valamikor ha lesz pénzem jó pár év múlva, akkor biztos az akkori jelenlévő "legfrissebb" konzolt fogom venni (legyen az ps vagy xbox akármelyik)
2013. máj. 7. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt a kérdést tettem fel magamnak néhány hónapja és arra az elhatározásra jutottam hogy veszek egy xbox-ot! Meg is vettem, mégpedig azért mert imádom a Forzát, (Forza Horizonos kiszerelésbe vettem meg) na meg már nagyon várom a Grid 2-öt, és még ennél is jobban a GTA 5 öt mi egyenlőre csak konzolra jön! Így nem volt kérdés hogy mit vegyek...
2013. máj. 7. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyébként játék szempontjából egyetlen egy előnye van a PC-nek: jobb grafika.

Illetve nem csak ez, hanem nagyobb a teljesítménye, ezért pl. BF3-nál 64 fős a multi vagy mennyi, míg konzolon talán csak 16.

Tehát a PC teljesítménybe veri a konzolt, pláne a maiakat, de a PS4 és a következő Xbox sem lesz olyan erős, hogy egy PC ne tudja utolérni (hardveresen egy középszintű PC szintjén vannak, de mivel konzol ezért azért ott van a felsőkategóriába).

2013. máj. 7. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
az lehet hogy a pc-nek jobb a grafika de az se mindegy hogy egy full hd-s tvn játszol és hogy ha fekszel pl:))xbox
2013. máj. 8. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
most csak ez jutott eszembe
2013. máj. 8. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!