Egy no name (android) kínai 7" es tabletre milyen op rendszert rakjak föl?
Na a kérdés kiírása óta sokat olvasgattam és arra jutottam hogy
1.mindenképp az oprendszer a rossz nem a képernyő
2.recovery menübe sehogy nem tudok bejutni pedig sokat segítene egy factory reset illetve egyebek
3. passz hogy hogyan tehetném föl az eredeti op rendszerét mert nem tudom melyik volt eredetileg (haveré a kütyü és ő se tudja sajna)
Bárminemű segítséget szívesen veszek mert android telefonra raktam már újra oprendszereket de ennek se recovery se géppel egy használható kapcsolat... Jut eszembe a géphez ha kell valami driver hogy kapcsolni tudjam rá a tabletet akkor az nagyon nagyon sokat segítene... Thx a tippeket de nem egyszerű... :S
A bizonyíték hogy az oprendszer nem jó---> http://www.youtube.com/watch?v=ETFthBydHU0
3:50 től ajánlom figyelmetekbe
Ebből nem lesz így semmi. Te nem értesz hozzá, a Google-t nem tudod használni, a gép is hulladék.
Szívathatod magad, de ha egy csepp eszed is van, visszaadod havernak, hogy vigye el egy veszélyes hulladék megsemmisítőbe és gyűjtsön egy igazi tabletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!