Teszveszen hogyan tudom beállítani az automatikus licitet?
Nem találtam ilyet a honlapjukon, pedig tuti van ilyen, ugye? Mert ha elkezdek licitálni, azonnal 1 mp-en belül jön az ellenlicit, nem hiszem, hogy folyamatosan ott ülnek, és lesik az aukciót, meg ilyen hamar le sem lehet ütni.
Én nem ülök ott folyton, és most is jól felbosszantottam magam, hogy 1 perccel a lejárat előtt licitáltak túl, mert épp nem ültem a gép előtt.
Az automatikus licitet te csinálod. Pl:
Kabát 1 forintról indul. Lejár 3 nap múlva. Te licitálsz 1 forinttal. Ha valaki 2 forinttal licitál, akkor te alulmaradsz. Ha licitálsz 100 forinttal, akkor ugyanúgy 1 forint fog megjelenni az oldalon, de ha valaki 2 forinttal licitál, akkor a rendszer téged tesz be elsőnek 3 forinttal, egészen 100 forintig. Ha valaki 110 forinttal licitál, akkor te leszel alatta 100 forinttal, mert ennyit írtál be. Ez az automatikus licit. Ezért nem szabad 1 forintokkal licitálni. Ha megér neked a kabát 5ezer forintot, akkor licitálj 5ezer forinttal. Nem feltétlenül fog felmenni 5ezer forintig, lehet hogy 200 forinton megáll és te nyered meg.
Amúgy itt van a leírás:
Mi az az automatikus licitálás?
Az automatikus licitálás segítségével nem kell folyamatosan figyelned, hogy mikor licitál valaki túl téged egy aukción. Csak a következőt kell tenned:
1.Add meg a maximális licitedet (azt az összeget, amennyit még elfogadhatónak tartasz az adott termékért) az adott mezőbe és kattints a Licitálok! gombra!
A következő oldalon meg kell erősítened a licitedet.
2.Az automatikus licitálás funkció a nevedben folyamatosan túllicitálja a többi felhasználó ajánlatát, egészen addig, amíg a valamelyikük által ajánlott összeg el nem éri a te maximális licitedet. Az automatikus licitálás mindig a lehető legkisebb összeggel emeli a tétet, így éppen csak magasabb összeget kínál, mint a korábbi ajánlatodat túllicitáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!