Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Akik értenek egy kicsit a...

Rossz Fiú kérdése:

Akik értenek egy kicsit a fényképezőgépekhez ide!?

Figyelt kérdés

Na szóval szeretnék venni egy Canon 600D-t, és most az Auchanban van is :D De 2 fajta van és nemtom mi a külömbség és remélem ti eltudjátok magyarázni :D

Az elsőnek ez a neve: Canon EOS 600D 18-55DC Kit (160.000Ft)

A másodiknak ez: Canon EOS 600D 18-55IS (165.000 Ft)

Azt értem hogy más a lencse, de mivel másabb? Jobb? megéri a drágábbikat megvenni? Van hely ahol olcsóbb?

Válaszotokat előre is köszönöm, és mellőzzük a letolásokat hogy nem értek a fényképezőgépekhez, pont ezért tettem fel a kérdést :D

2013. máj. 2. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
A képminőség ugyanaz, viszont az obi végén az IS azt jelenti, hogy képstabilizátoros, míg a Kit az nem. Ez ugye azt jelenti, hogy picit kevesebb fényviszony mellett is tudsz álló képeket lőni, tehát összességében ha nem tűző napon fotózol (mert ott mind1) akkor jobb képeket tudsz vele csinálni.
2013. máj. 2. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 5000 Ft-tal többért bőven megéri a stabilizátorosat venni.
2013. máj. 2. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Hjaa értem :D Azthittem a képminőségben van külömbség :D Köszönöm a válaszokat :D:D
2013. máj. 2. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ááá, képminőség ugyanolyan gyengus mindkettőnél, dehát a kit obik ilyenek :) Idővel majd bővíted úgyis az obiparkod, addig meg az IS-es legyen mindenképp.
2013. máj. 2. 16:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Vidikhez milyen "obit" ajánlotok? Szeretem amikor a háttér nagyon "blurry", nemtom magyarul mi a neve, talán homályos.
2013. máj. 2. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
azt nagy rekesszel (kicsi f ertekkel) csinaljak, abbol a fix obik olcson a legjobbak.
2013. máj. 2. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:
A DC kitobi sokkal rosszabb, mint az IS. És nem az IS miatt, más az optikai felépítés.
2013. máj. 2. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!