Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptopot szeretnék venni....

Laptopot szeretnék venni. Szerintetek meg éri meg venni 1,5-2 éves gépeket?

Figyelt kérdés
A városunkba van egy bolt. Rengeteg leptopot árulnak, és most venni szeretnék nálunk kb 50 ezerért egy 1,5 - 2éves laptopot. Igazából amiket láttam külsőre szépek, ápoltak voltak, (nem próbáltam még ki őket) de szerintetek meg éri 50-60-ért venni náluk? igazából sok féle árkategória van van 45-ért és 90 ért is. Viszont nem szeretnék a neten venni pl Vatera meg ilyenek, mert ott nincs garancia itt meg adnak rá minimum 1 évet. Illetve mit nézzek ha majd kipróbálom. A lényeg mondjuk hogy gyors legyen, mert nem szeretnék egy gagyi leptopot. Ja meg az is nagyon fontos h legyen rajta wifi. Amúgy gondolom hogy az akik nem lehetnek benne olyan hűű de jók, szóval kb. menyibe kerül egy új aksi??
2013. máj. 2. 14:57
 1/3 anonim válasza:

"Szerintetek meg éri meg venni 1,5-2 éves gépeket?"

Attól függ, hogy milyet..... amíg nem írod le, hogy pontosan milyen márkát, és típust néztél ki, addig így nem tudunk Neked okosabbat mondani.

2013. máj. 2. 15:03
 2/3 anonim válasza:
Enyémet 160.000Ft.-ért vettem újonnan, de már az akksi 2 év után tönkrement, csak hálozatról müködik. Egy új akksi 28.000Ft.
2013. máj. 2. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Első. Rendben.

Második. 28 ezer???? :oooo az nagyon durva! ÉS egyébként nem megy tönkre hamar a leptop ha pl egy nap 6 órát használom???

és nagyjából 2 éves használat után már el kezd lassulni?

2013. máj. 2. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!