Ez melyik galaxy tab lehet?
Figyelt kérdés
Ballagásomra Samsung Galaxy tabot kapok a nagyszüleimtől. Nem tudják, milyen, én meg utána szeretnék nézni a neten. Azt tudom (anyutól), hogy 101000 forint. Melyik verzió kerül kb ennyibe? Köszi!2013. ápr. 30. 12:50
1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és van belőle ezüst variáció is - nem tudom, hogy ez segít-e valamit.
2013. ápr. 30. 12:56
2/9 anonim válasza:
Samsung N8010 Galaxy Note 10.1 talán, a fene se tudja. Samsung táblákból millió +1 létezik.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én is arra gondolok, mert utánanéztem, eddig csak annál találtam ezüst verziót is. Köszi!
2013. ápr. 30. 13:05
4/9 anonim válasza:
Beállítások->A telefonról-> Modell szám
5/9 A kérdező kommentje:
Ó, ha nálam lenne már, tudnám, hiszen rajta van a dobozon. :) Majd pénteken kapom meg. Viszont én úgy tudom, az összes Samsung tab elég jó, szóval nem aggódóm. :D
2013. ápr. 30. 13:32
6/9 anonim válasza:
Tévedésben élsz, csak a Note 8.0 és a Note 10.1 ami jó, többi vagy hulladék, vagy csak hihetetlen módon túlárazott.
7/9 anonim válasza:
ez meg a másik, még a note 10.1 se egy nagy eresztés, az összes samsung tablet nem ér semmit amúgy.
Inkább egy nexus 7, vagy inkább akkor már egy ipad. Nem vagyok nagy apple fan, sőt kifejezetten rühellem őket,de tablet fronton nem igazán van jobb náluk.
8/9 anonim válasza:
Vagy valami asus transformer még az ami pénzt ér
9/9 A kérdező kommentje:
Jó, de mivel ajándékba kapom, nem érdekel, hogy túl van-e árazva, vagy nem :D Mondom, nem értek a tabletekhez, ezt csak az ismerőseim tapasztalata alapján hallottam. Abszolút laikus vagyok, de szerintem egy 18 éves lánynak internetezésre, zenehallgatásra, különböző játékok, alkalmazások használatához tökéletes egy jobb Samsung tablet is, nem üzleti, komoly dolgokra fogom használni. Köszönöm a válaszokat egyébként!
2013. máj. 1. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!