Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Véletlenül elrontottam a...

Véletlenül elrontottam a vezetékes telefont. Mit csináljak? Anyámék mindjárt hazaérnek.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Válald a felelőséget.
2013. ápr. 29. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Semmit.

Mondd el nekik.

Amúgy hogy lehet "véletlenül" elrontani?

2013. ápr. 29. 13:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy kicsit erősebben raktam le a kagylót és alatta az a kis mütyür, aminek nem tudom a nevét beesett.
2013. ápr. 29. 13:11
 4/10 acelsziv ***** válasza:
77%

Bajban vagy...

Majd levonják a zsebpénzedből

2013. ápr. 29. 13:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Tényleg véletlen volt és most nagyon bánt a dolog. Legszívesebben kihívnám a szerelőket, de még telefonálni se tudok...
2013. ápr. 29. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért a bontóvilla eltörésének kissé... "árnyalt" megfogalmazása, hogy "kicsit erősebben raktam le a kagylót"

Az akkor szokott törni, ha valaki izomból leb*ssza, azt meg csak szándékosan lehet, véletlenül nem.

2013. ápr. 29. 13:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Miért tennék bármit is tönkre szándékosan?! Na erre mondják azt, hogy mindenki magából indul ki. Egyébként pedig segítséget kértem nem pedig vádaskodást, de mindegy. Megnéztem, hogy mennyibe kerül egy ilyen készülék, hazajönnek egyből elmegyek venni egyet, annyi zsebpénzem talán van. De ettől függetlenül nagyon bánt a dolog.
2013. ápr. 29. 13:37
 8/10 acelsziv ***** válasza:
Szedd szét, talán meg lehet javítani.
2013. ápr. 29. 13:44
 9/10 anonim válasza:
egyet értek veled! Nem tehetsz róla
2013. ápr. 29. 17:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Végül is kár volt félnem, nem szidtak le, nagyon rendesek voltak. A telefon már nagyon öreg, szóval már nem lehet megjavítani. Azért köszi az értelmes tanácsokat!
2013. ápr. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!