Ford focus autóhifi csere mi kell hozzá?
Üdvözlök mindenkit!
Olyanban szeretnék segítséget kérni hogy a Ford Focusomba a gyári kazettás rádió van.
Ezt igazán szeretném már lecserélni olvasgattam itt a fórumot és nem nagyon találtam teljes leírást mi is kellene ehhez ebben szeretnék segítséget kérni.
Így néz ki a műszerfal és ott van amit szeretnék lecserélni:
Ezek közül szeretném lecserélni valameikre:
2din:
1din:
Na szóval a probléma az lenne hogy ehhez milyen keretet kellene vennem és milyen kábeleket? Ha lehetséges inkább az 1 din-es pioneert szeretném meg venni.
Kérlek segítsetek esetleg linkekkel is akár hogy milyen kábeleket és beépítőkeretet kellene vennem hogy ez rendes működjön.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek nagyon szeretném már lecserélni ezt a gyári rádiót!
Itt mindent megtalálsz a beszereléshez: [link]
Szükséged lesz egy Ford-ISO csatlakozókábelre,
A keretet nem tudom pontosan melyik kell, szerintem ez, de írj nekik egy mailt, ők majd biztosra meg tudják neked mondani.
És egy rádió kiszedő villa is kelleni fog. Egyébként én is a Pioneer-t venném, vagy egy sima 1din-es JVC-t. A 2din-es multimédia nélküli fejegység szerintem csak pénzkidobás, de ez csak az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!